BILA SI TRUDNA PRE 20 DANA U jeku brutalne svađe Dalile i Cara isplivala najveća tajna Zadruge 5, stravičan snimak dospeo u javnost (VIDEO)
Printscreen

Još jedna skandalozna svađa Dalile i Cara i još jedno iznošenje prljavog veša iz njihove burne i turbulentne veze koje je ostavilo sve prisutne u šoku.

Naime, na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici čuju se Dalila i Car kako izgovaraju jedno drugom nikad užasnije uvrede i udaraju po porodicama. 

Dalila je u jednom trenutku izgovorila Filipu kako je i bolje što je ušao u rijaliti jer je pravio haos i bio kriminalac napolju obijajući kioske i lokale po Irskoj, a onda mu je izgovorila da je etiketirani nasilnik.

On je vidno besan i izrevoltiran izgovorio da je Dalila Dragojević pre 20 dana bila trudna i da ga je ucenjivala bebom, a nakon pomirenja sve to je palo u vodu.

BILA SI TRUDNA PRE 20 DANA U jeku brutalne svađe Dalile i Cara isplivala najveća tajna Zadruge 5, stravičan snimak dospeo u javnost (VIDEO)

Printscreen

 

Izgovorili su jedno drugom svakakve uvrede, a na klipu koji se pojavio čuje se i reč incest, a mi možemo samo da spekulišemo šta njih dvoje to jedno o drugom znaju.

Podsetimo, ovo je samo jedna u nizu užasnih svađa Dalile i Cara nakon kojih završe u krevetu i imaju brutalne se*sualne odnose, pa je tako bilo i ovoga puta.

ŠOK PONAŠANJE VIKTORIJE MITROVIĆ Potez zadrugarke nakon kiretaže i užasnog perioda zabezeknuo sve, niko ne veruje da je ovo uradila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading