BRUTALAN SE*S DALILE I CARA! Žestoko divljanje Mujićeve i Filipa naočigled svih zadrugara, skandalozne scene u rijalitiju (VIDEO +18)
Printscreen

Dalila Dragojević Filip Car su ovog jutro odlučili da ne spavaju kao ostali zadrugari te su se prepustili razgovorima bez bubica, a u jednom trenutku kočnice su popustile, te je strast između ovog para dostigla vrhunac.

Oni se bez ustezanja, na oči svih cimera, započeli vrelu akciju kojoj su razdrmali svoje krevete.

 

 

Oni se bez ustezanja, na oči svih cimera, započeli vrelu akciju kojoj su razdrmali svoje krevete. Bez stida i srama, ovaj par je vodio ljubav nerazmišljajuće o kamerama, a tek ne o zadrugarima koji su oko njih.

Nakon vrele akcije oni su izašli napolje i započeli sunčanje pored bazena.

SANDRA ČAPRIĆ DOŠLA PRIPITA U EMISIJU?! Šok ponašanje zadrugarke uživo u programu zabezeknulo i voditeljku, pojavio se snimak

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Hana

20.06.2022 10:02

Toliko je neprepoznatljiva da više ne verujem svojim očima i svojim ušima.Koja je prava.U zadruzi svetica a van rijalitija razuzdana,raskalašena a sinoc je bio vrhunac.Verovatno dosta popila dok je vecerala jer je stalno namestala usta jer nije sigurno zube oprala ,pa se namestala,delovala neuredno sa onim vestačkim trepavicama.A sta je svašta pričala haha,jeste da je rekla istinu o Janjušu koji je stvarno takav kako je rekla(dodala bih teški neradnik a ljubomoran na sve živo),Maju...Ma sve dno,dna.

Ina

21.06.2022 06:02

IMA LI STA NOVO,OVO VEC RADI OD 15-TE GODINE!