PLAČEM SVAKI DAN ZBOG TEBE Zorica Marković nije mogla da se smiri nakon nastupa Viktorije Mitrović, a onda je i ona pustila suzu
Printsc Pink

Sinoć je u Zadruzi bila održana "Zadrugovizija Karaoke Show", Viktorija Mitrović je svojim nastupom sve ostavila bez teksta.

 Onda su usledili komenztari žirija, prvo ju je Zorica upitala: 

- Kako si dušo? Vrlo si fino otpevala s obzirom u kojoj si situacijiji, plačem svaki dan zbog tebe... Ne mogu da komentarišem ništa, nije mi dobro. U glavi su mi neke druge stvari, ti i ta beba... Bez komentara sam, prvi put - rekla je Zorica.

Printsc Pink

 

- Znamo da se ne baviš pevanjem, nema potrebe komentarisati. Bol koju ti nosiš mogu da razumem, nekako sam i pristrasna kada si ti u pitanju. Znam kako je nositi etiketu žrtve, znam kolilo je to teško. Žao mi je što nisi imala pravog prijatelja koji može da te usmeri. Želim ti da se uzdigneš, da budeš svesna sebe i da shvatiš da sve možeš sama. Ja verujem u tebe... Možda ti je ovo poslednja prilika da se prikažeš u najboljem svetlu, da dokažeš da si ti mala i dobra devojčica... Osmeh na lice, zabavi se i uživaj - govorila je Milica.

Printsc Pink

 

- Ne mogu da budem sigurna šta mislim o tebi, podeljena sam... Žao mi je zbog svega što ti se desilo, nisi zaslužila, ali sa druge si znala sa kim se upuštaš u sve to. Već ste radili jedan test za trudnoću, znala si kako će da se ponaša... Imala sam sličnu situaciju i ja, znam koliko je teško, ali mislim da treba da radiš na sebi dosta. Pamet u glavu, pažljivo biraj odluke u životu - rekla je Sanja.

- Hvala puno svima, trudiću se da budem dobro, a trudiću se da donesem najbolju moguću odluku. Nisam sve ovo očekivala... Generalno sam raspoložena večeras - rekla je Viki.

 

Printsc Pink

 

NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Milica Veselinović žestoko zaratila sa Filipom, a onda je odgovorila Zorici Marković

Komentari (1)

Loading
Realno

19.06.2022 09:00

Zoko zasto places za njom? Svako kroji svoju sudbinu tako i ona. Ona je imala dnevno 5 puta sexs,pa ako mislis da treba da places ti placi.