ŽESTOKO SUOČAVANJE Dalila i Car sasuli jedno drugom sve u lice, Dragojevićka mu prebacila prevare, pa mu uputila ove reči
Printscreen

Za vreme kratkih reklama, Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili svoju raspravu u pušionici. Ona je odlučila da mu saspe sve u lice i prebaci sve što joj je smetalo od početka odnosa sa njim.

- Ne mogu da te slušam više koliko si loš čovek, idi radi i nemoj više da mi smetaš - rekla je ona.

Printscreen

 

- Da li shvataš da je svaka moja reakcija za tvoje dobro - rekao je Car.

- Mozak si mi oprao devet meseci ovde. Ti želiš da me zgadiš drugim, a i sebi. Nećeš to uspeti. Ja sam kriva što sam se zaljubila u tebe, nisam to sebi smela da dopustim. Nisam sebi smela da dopustim da budem na onoj žurki ono što sam bila, posle toga da ti pređem preko hotela, a onda Maja, pa onda sve ostalo - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Ja nisam znao da rešim neke stvari sam sa sobom, bežao sam u druge odnose... Moje krivice su ja gledam da li si ti kriva i da bih bio dobar partner treba da gledaš sebe, a ja sam gledao tebe. Nikada nismo seli, kažem ti najrealnije - pričao je Car.

- Vidiš kako si nezahvalan, ti si neko ko će za godinu dve shvatiti šta sam ja bila za tebe, a ja za tebe shvatiti da nikada u životu nisam smeta da dopustim da te imam pored sebe - rekla je Dalila.

Printscreen

 

VIŠE NE ŽELI KOMUNIKACIJU Car raskrinkan, zadrugari videli video gde je Filip pogazio svoju reč, Dalila presekla

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading