KAJE SE ZBOG FLERTA SA DALILOM Anđelo priznao da mu je Dragojevićka napravila haos, pa progovorio o emocijama prema Sandri
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić i Anđelo Ranković su naredni gosti u današnjoj radio emisiji "Sprrrdnja" čiji je domaćin Stefan Karić. Oni su progovorili o svojim emocijama i svim aktuelnim dešavanjima u poslednjih par dana.

- Kakvo je tvoje stanje kada je u pitanju Sandra? - pitao je Karić.

Printscreen

 

- Nije stvar u tome ko će koga da ponizi, mi nismo pričali ništa posle klipova. Ne mogu da pređem taj momenat koji imam u glavi, prija mi kada provodimo vreme i smo zajedno.

- Ja nju ne jurim da budemo zajedno, tip osobe kakva je ona zaslužuje sve najbolje, ako i ne bude ona voleo bih da budem sa osobom poput nje - rekao je Anđelo.

- Ja nisam očekivao da ti se svidi devojka poput Dalile iskreno - prokomentarisao je Karić.

Printscreen

 

- Ja nisam hteo da ulazim u neki odnos kreni stavi i to, tu sam ja sam sebi, upleo sam se u neki haos, nastao je vrtlog i nisam uradio ništa... Danima me muči sve, nema potrebe ni da se ovo pravi tri nedelje pred kraj - pričao je Anđelo.

- Ja mislim da on ne može da podnese pritisak, neću da se ponašam prisno, mislim da sam se previše dala, ja sam ovde 90 posto za druge, a kada ja dođem na red nemam vremena - rekla je pevačica.

Printscreen

 

OSTAVILA SAM NEŠTO VREDNIJE Bliži se Dejanov rođendan, Dalila otkrila da li će čestitati i doći na proslavu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading