ISPOVEST DALILE DRAGOJEVIĆ Otvorila dušu, progovorila o problemima sa Carem, pa priznala šta je najviše boli i kako je Filip povredio
Printscreen

Dalila Dragojević bila je naredna gošća voditelja Stefana Karića u emisiji "Sprrrdnja", a on ju je odmah upitao kako se oseća.

- Dobro... Kako mogu da budem? Najveći problem mi je odakle da krenem kad izađem odavde. Nemam ni plan, ni program - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Nikad te nismo videli u onakvom stanju kao u utorak, vodka i džin - rekao je Karić.

- Tek sam posle shvatila da se gubim, nisam videla ništa, ni Zoricu Marković, tražila sam uglove da stavim glavu, nikad mi tako loše nije bilo. Nikad to sebi više neću dopustiti. Generalno, ne pijem puno, kad popijem, popijem normalno. Onda tri godine nisam ni kap alkohola nisam popila, krenula sam opet u "Zadruzi 5", ali nije bilo kao tad. Kako dani odmiču, ljudi se sve više posvećuju sebi, ne tražim nikome da bude uz mene, niti je mene neko napio. Ja sam upala u svoj trip, dozvolila sebi da me vrate stvari koje sam prezupčila - istakla je Dragojevićka.

- Filip je bio tu, prišao, na kraju završili u izolaciji, imali odnose, objasni malo to - dodao je Stefan.

Printscreen

 

- Mi sada nismo u odnosu. Hvala mu što je bio tu, a sve posle toga što je bilo, nemam zbog čega da se zahvaljujem. Kad pokuša da bude dobar, ispadne jako loš i potisne sve dobro. I ja bih se pronašla tu za njega da sam ga videla u situaciji takvoj - govorila je Dalila.

- A čemu psovanje, da li se vi psujete pre ili posle s*ksa? - pitao je Stefan.

- To je krenulo posle emisije "Pitanja gledalaca", a ovo je bilo posle žurke. Ja sam u sredu bila u vidno lošem stanju, a kamoli da se raspravljam ko je bio za mene tu, ko ne - pričala je Dalila.

Printscreen

 

- Kako se zove taj vaš odnos? Kakav je osećaj da posle takvih pretnji, svađa, rasprava, zakletvi, opet se na kraju spojite... Šta je to, imaš li definiciju osećaja? Da li je to ljubav, emocija, strast, želja? - pitao je Karić.

- Imam definiciju. On mene ne voli, intiman odnos mu se može desiti sa bilo kojom osobom, ima grižu savesti. To su njegove reči. Ja njega volim i ne mogu da mu se oduprem kad mi priđe. Popuste mi kočnice, te kočnice ponosa, inata. Odlučila sam da stavim tačku na taj odnos, koji je velika bolest, koja je u ovom prostoru neizlečiva, samo može da bude gora. Ovaj odnos metastazira u ovom prostoru i ne može da se izleči. Da smo napolju, drugačije bi bilo. Nema više šta da se priča, ni da se traži. Filip je došao u izolaciju jutros, uhvatio me za ruku, tražio da se ne raspravljamo. Ja ne mogu da progutam više neke stvari. Sad ležimo, posmatram ga, spava, vrti se. Ne znam šta da kažem. Toliko sam ispričala za ovih devet meseci, isprala svima mozak. Ne možemo biti zajedno, nismo jedno za drugo. Sve što osećam prema njemu će da iščezne kada se ovo bude završilo. On je već odustao od mene. To je više navika, kada ti neko fali u tom trenutku - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Da li ti njegove psovke tumačiš kao dobronamerne? - pitao je Stefan.

- Ne, ne može tako neko da se osvesti. Ja kad me uvredi, ja idem na staklo. To me iznervira, razbesni. Ovo poslednji put što se desilo... Jutros kad me je zagrlio, ja uzimam njegovu ruku, guram je od sebe, a prija mi, a znam da od zagrljaja nema ništa. Odzvanja mi u glavi šta mi je poslednje rekao. Ne seća se ni gde smo imali odnose, to me je dotuklo. Ja mislim da ne treba da imamo komunikaciju, videćemo šta će biti, samo da mi je da živu glavu izvučem - nastavila je ona.

Printscreen

 

KRISTIJAN DOBIO NEVIĐENU ŠAMARČINU Snimak kruži mrežama, svađa se i urla: Psihički me ugrožavaš, prijaviću te za nasilje (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading