DALILI SIPALI U PIĆE?! Otkriveno zbog čega se Mujićeva onako ponašala u toku žurke, isplivao skandalozni snimak (VIDEO)
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car ratuju od žurke koja se desila u utorak uveče, a Car je jutros javno priznao da Dalilu više ne voli, te da je poslednjih nekoliko puta imao odnose sa njom zbog griže savesti koju oseća. 

Naime, ovakve reči su je potpuno slomile, a sinoć se povela priča o tome da je Dalilina suparnica, Ana Jovanović želela da je napije na žurci, kako bi se što više svađala sa Carem. 

- Ja znam da si ti sipala Dalili u piće, eto znam! - vikala je Anđela Đuričić, misleći da je Jovanovićeva namerno mešala Dalili alkoholna pića. 

- Ja sipala Dalili u piće?! Dalila jesi li me ti zamolila da ti sipam džin kad si me videla sa flašom - bila je šokirana Ana. 

- To je bilo pre... - prokomentarisala je Dalila sebi u bradu. 

- Ja ne razumem da se vas dve svađate, zbog muškarca, mrzite se i onda ti od nje tražiš da ti sipa piće - pričao je Stefan Karić. 

Podsetimo, zadrugari su u utorak veče imali žurku na kojoj su ih zabavljali Zorica Marković i di-džej Neba, a kao što je i bilo očekivano, pred kraj žurke je došlo do brojnih sukoba i svađa, pre svega među parovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading