NOVI DETALJI MONSTRUOZNE OBMANE OSMAKČIĆA Markov brat poslao užasnu poruku dva dana pre izmišljene sahrane njihovog oca
Printscreen

Nakon što su Osmakčići živog čoveka sami proglasili mrtvim, a potom mu zakazali sahranu i ištampali umrlicu, usledio je novi šokantan potez Osmakčića.

Naime, u subotu je na mejl adresu redakcije portala Pink.rs stigao šokantan mejl pošiljaoca Maria Osmakčića, Markovog brata, koji je nastavio da obmanjuje javnost i ubeđuje sve da im je otac mrtav, da je beogradske redakcije izvestio o promenama plana u vezi sa sahranom, koja se zapravo nikada nije ni desila.

Printscreen

 

- Poštovane dame i gospodo, želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške administracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice. S poštovanjem, Mario Osmakčić - glasio je mejl koji je stigao, a prema daljim saznanjima, identičnu poruku od Maria dobilo je još nekoliko beogradskih redakcija.

Foto: Alo printscreen

 

Podsetimo, domaća javnost i dalje je u šoku zbog skandalozne obmane porodice Marka Osmakčića, koja je lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića samo kako bi učesnik "Zadruge" napustio rijaliti i tim postupkom naveo partnerku Viktoriju Mitrović da izvrši abortus. Gledaoci "Zadruge" zgroženi su postupcima Osmakčića, koji su na morbidan, bizaran i skandalozan način želeli da obmanu javnost i ubede sve da je Franjo Osmakčić mrtav - na čemu je, da priča bude još bizarnija, najviše radio njegov sin, a Markov brat, Mario Osmakčić.

VRAĆAM SE PORODICI Gruja definitivno šutnuo ljubavnicu i promenio krevet, ponizio je nikad gore i izgovorio gnusne stvari

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading