MIKI DANAS NAPUŠTA ZADRUGU Đuričić doneo momentalnu odluku nakon što je Viki odlučila da zadrži bebu, pojavio se snimak (VIDEO)
Printscreen

Viktoriji Mitrović zadrugari su počeli da sugerišu da je bolje da rodi dete Marka Osmakčića, što je nju navelo sinoć da odluči da ne abortira. Ovu odluku najteže je podneo Miki.

Naime, ona je, danas trebalo da abortira, ali je sinoć na nagovor Milana Miloševića i pojedinih zadrugara odlučila da ipak rodi bebu što je Mikija izvelo iz takta.

Ovo je veoma razbesneo Miroslava Mikija Đuričića, koji je izašao u dvorište Bele kuće i pričao sam sa sobom o tome, a pojavio se i snimak.

- Ovaj samo potencira da rodi. Šta da rodi? Kome da rodi?! Rodi ti sebi! Zar joj je malo život sj**an, još da ima dete sa ovim idiotom? - besneo je Miki i razgovarao sam sa sobom.

- Sutra kući, večeras se pakujem i kući. Kakav riijaliti, bio sam do kraja, izdržao sam. Mentoli! - govorio je Đuričić, a da li će zaista danas napustiti "Zadrugu 5", saznaćemo uskoro.

Podsetimo, Viktorija Mitrović zatrudnela je sa Markom Osmakčićem koji je u subotu 9. juna napustio rijaliti kada su po njega došli sa informacijom da mu je preminuo otac. Međutim, juče se saznalo da Osmakčiću otac nije umro, već da su to iskoristili kako bi ga izvukli iz rijaliti programa.

PRODALA JE KUĆU U ŠEPKU I POLA PARA DALA FILIPU Isplivali stravični detalji o Dalili, oglasila se prijateljica nakon deset meseci i obelodanila sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nens

14.06.2022 18:55

U pravu je Miki. Da rodi jos jednu bedu. Kako ona zaradjiva. Od cega da zive. Treba neko da cuva decu.