OGLASILO SE TUŽILAŠTVO Marko Osmakčić je pretukao trudnu Viktoriju Mitrović u rijalitiju, a sada je otkriveno sve o krivičnoj prijavi
Printscreen

Osnovno javno Tužilaštvo u Rumi, nadležno za dešavanja na teritoriji Šimanovaca, gde je Zadruga, oglasilo se o slučaju nasilničkog ponašanja Marka Osmakčića.

Naime, povodom dešavanja u Zadruzi, prošle nedelje, oglasilo se Tužilaštvo koje je otkrio da li je protiv Marka pokrenut postupak, s obzirom na to da o njegovom nasilničkom i sramnom ponašanju svedoče i snimci, piše Telegraf.

- Obaveštavam Vas povodom navodnih dešavanja u "Zadruzi" u periodu bliskom danu podnošenja vašeg zahteva, Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi nije dostavlljna krivična prijava - stoji u odgovoru.

- U ranijem periodu povodom raznih događaja u "Zadruzi" krivične prijave su ovom tužilaštvu dostavljene, po istima je postupano i javnotužilačke odluke su blagovremeno donesene - navodi se u odgovoru.

Podsetimo, Marko je u rijalitiju tukao i fizički, ali i psihički zlostavljao svoju devojku Viktoriju, o čemu svedoče snimci. Tokom jedne od mnogobrojnih svađa, znajući da je u drugom stanju i da čeka njegovo dete, Osmakčić je trudnoj Viktoriji udario šamar.

OGLASIO SE BRAT MARKA OSMAKČIĆA Pretpostavlja se da ga je on čekao nakon bega iz rijalitija, a ono što je poručio dodatno će razbesneti sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Veca

14.06.2022 17:58

Razmišlja o abortusu....??? Ko je luđi ovde.Baba pametnija od nje,ne podržava situaciju