ZNAM MNOGO STVARI O NJOJ Marko Đedović otkrio da li Aleksandru drži u šaci, a evo šta će Dejan uraditi nakon rijalitija
Printsc Pink

U toku je emisija "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević je podigao Marka Đedovića.

On je tom prilikom otkrio da li ima neke informacije o Aleksandri Nikolić:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja nisam pretio Aleksandri ni sa čim. Te neke stvari koje ja znam nisu rijaliti, nisu relane da se ovde priča. Ne bih se ja bavio tim stvarima a znam ih dosta o mnogima ovde - rekao je Marko.

- Te stvari nemaju veze sa rijalitijem - rekla je Aleks.

- Je l Dejan zna za to? - upitao je Darko.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zna, ja sam njemu rekla ceo svoj život i on zna sve o meni, a i dalje je tu - rekla je Aleks.

Darko je potom podigao Dejana Dragojevića:

- Ja sve znam o njoj i o momcima sa kojima je bila i čime su se bavili i ona i oni, sve znam. Ona se samo tripuje da mi imamo nešto protiv nje. Ja njoj pokušavam da stavim do znanja da stresira kada je ljudi komentarišu, trudim se da se izdigne zbog svega, da se nosi sa svime. Govorim joj da proširi vidike, nije sve samo na površini, ima nešto i unutra. Ja ću se za nju boriti i van rijalitija, ona to zaslužuje. Ja ću biti tu za nju uvek - rekao je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam danas i sinoć pohvalila Dejana. Ja sam njega hvalila, a on je s*ao po meni. Dečko nije shvatio šta sam ja htela da kažem pa je kernuo da me osuđuje - dodala je Irma.

DEFINITIVNO SMO RASKINULI Mateja otkrio zbog čega je ostavio Minu Vrbaški, pa priznao sve o unutrašnjim borbama sa samim sobom

Komentari (1)

Loading
Lara

20.06.2022 17:58

Sta boce ova PEDERCINA sram ga bilo, koga izigrava to dvolicno g..no, do juče se vatao sa onim ustašom kitickinim dečkom,a sad tu glumi , sakuplja na kvarno informacije, a onda ide pa laje po sastancima sve i o svakome sto sazna!!!! Ološ NAJODVRATNIJI!!!