BILA SAM SAVRŠENA Zadrugari zaključili da je Mateja jedva dočekao Mininu prvu grešku
Printscreen

Trenutno se u emisiji "Gledanje snimaka" polemiše o raskidu Mine Vrbaški i Mateje Matijevića, a Nevena Savić je tražila reč od voditelja Milana Miloševića.

- Milane, ja se izvinjavam, ali moram da kažem. Meni deluje kao da je tražio razlog da je otkači. Kako je Mina reagovala kad je Mateja komentarisao da li je Anđela smršala ili ne? Mateja je imao plan kao sa Anđelom, da bude sa Minom mesec dana pred kraj i da je otkači - ustala je Nevena.

Printscreen

 

- Ja nisam to osetila. Nisam znala da će ovo da napravi, dok nisam došla u hotel, nisam znala šta je problem. Ja ne mislim da me je iskoristio - plakala je Mina.

- Mina, dečko te nikad nije ozbiljno shvatao, niti je planirao ozbiljnu vezu. Ne raskida se za ovo - dobacio je Miki Đuričić.

- Sve je i mutavom, gluvom i slepo bilo jasno. Kao začudila se Mina - dodao je Marko Đedović.

Printscreen

 

- Nezgodna je situacija da prokomentarišem, ali mislim da je ovo Matejin loš postupak. Negde ga je sve kopkalo, nešto mu je smetalo, ispada samo da je čekao razlog - smatrao je Dejan Dragojević.

- Ja sam rekao da za grešku nema opravdanja. Nisam je čekao, hteo sam da budem u odnosu. Ali sam rekao da ako do greške dođe... - istakao je Mateja.

Printscreen

 

- Čovek nije mašina, nemoguće je da nema greške. Ja tebe kapiram, ali kažem ja, ovo je za Minu bolje za neku budućnost. Vaš problem je što se prvo j*bete, pa ulazite u vezu. Ti koja si ovde imala veza milion, liberalno ulaziš u vezu da bi bila svešteno lice. Ti nisi svešteno lice. On traži od tebe da budeš ono što nisi - dodao je Lepi Mića.

- Mićo, ja sam savršena bila prema njemu - kukala je Mina.

Printscreen

 

NE MOŽE DA DOĐE SEBI Nakon saznanja da je Marku Osmakčiću preminuo otac, sada se sa knedlom u grlu oglasila njegova maćeha

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading