KUNEM SE U OCA DA NISAM HTELA Dalila na sve načine pokušava da se opravda od odnosa sa Anđelom
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku raspravu zbog njenog odnosa sa Anđelom Rankovićem, a u svemu je učestovao i Marko Đedović koji je imao brojna pitanja za njih.

- Imala sam priliku da izgubim sve što sam gradila, ja sam ustala i rekla da sam se zaljubila. Nije me zanimalo koga gubim i koga povređujem. Kad sam otišla od ovog čoveka, ostavio me i nismo bili mesec dana zajedno. Razmišljala sam o odlasku u vezu, ali kako kad volim ovog čoveka? - govorila je Dalila.

Printscreen

 

- U voljenju ne razmišljaš o ulasku u drugu vezu - odbrusio je Car.

- Ja ovako nikad ne dođem do reči, jer se ova čovek uvek ubacuje i ima šta da doda - besnela je Dragojevićka.

- Ja nisam osoba koja smatra da nešto može da se sakrije kad je pravo, postoji strast i emocije - pravdala se Dragojevićka.

- Što si rekla da je igra, nisi rekla da si se zanela i da je to bila želja u tom trenutku? - pitao je Marko.

- Čim ja pričam sa njim da me Filip vidi, to je za mene igra. Da li misliš da bih se sa nekim dodirivala rukama? - pitala je Dalila.

Printscreen

 

- Ja sam ljudi bolestan dečko, što se tiče pamćenja. On na krevetu leži, ona sedi nešto po nogama, mazala i nešto radila. Ona glavom prema njemu, sledeći momenat poljubac u obraz - besneo je Car.

- Svi su se smejali kako se izmiče - dodao je Đedović

- Ja se ocem kunem da momka nisam htela da poljubim. Imala sam priliku milion puta da ga poljubuim - pravdala se Dalila.

- Ljubila si ga u obraz i vrat - nastavio je Filip.

Printscreen

 

ON OSTAJE SA MNOM IZ SAŽALJENJA Dalila se slomila, ubeđena da će je Filip ostaviti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading