BILO JE MNOGO NAZNAKA... Osmakčić ni po koju cenu ne želi dete sa Viktorijom
Printscreen

U toku je još jedna radio-emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje Filip Car. Njegovi naredni gosti bila su Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić. Njih dvoje su otkrili prve utiske nakon razgovora sa psihološkinjom Draganom Ivanović, ali i progovorili o Viktorijinoj trudnoći.

BILO JE MNOGO NAZNAKA... Osmakčić ni po koju cenu ne želi dete sa Viktorijom

Printscreen

 

- Rekla nam je da moramo da se kontrolišemo, zamerila nam je fizičke nasrtaje. Treba da izbegvamo ružne reči i stvari koje nas čine nemirnijim. Ja sam nju pitao ono što me tišti, sadašnja situacija sa Viki i njeno drugo stanje. Izneo sam svoje stavove i zašto mislim da ne bi trebalo to da se nastavi. Ja sam ostao pri identičnom stavu, sve je isto kao onog ponedeljka. Sad samo to govorim na drugačiji način, neću da dozvolim da se dovedem u stanje rastrojstva. Moja odluka i stav je identičan, možda čak i mirne glave je još opširnije zašto je to ne - govorio je Marko.

- Ja sam shvatio šta si ti hteo da kažeš, ona je govorila da će to da reši ako se desi. Naravno da ona kad nosi živo biće u sebi ima drugačiju rekaciju. Kad se desi situacija, to nije jednostavno. Mi dok se to ne desi odlučujemo 50-50, a u ovoj situaciji 70-30, možda i više. Ti znaš sa kim si spavao devet meseci, niste se juče uopznali - dodao je Car.

BILO JE MNOGO NAZNAKA... Osmakčić ni po koju cenu ne želi dete sa Viktorijom

Printscreen

 

- Bilo je mnogo naznaka zašto sam ja to olako shvatio. Zadnja tri meseca je bilo da kasni i malo sam se zabrinuo. Ja sam dobio njeno saznanje "Marko, ne mogu da budem trudna". Ja sam kroz svoj život imao razne situacije gde su mi rekle da će to da nastave i odmah sam znao na čemu sam. Žene su mi jasno i glasno davale naznake - pričao je Osmakčić.

SRAMOTA ME JE DA ODEM KUĆI MC Aleks priznala da Matoru više ne može da gleda, pa otkrila da li gaji emocije prema Anđelu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading