NAGOVORIO JE DA ABORTIRA, A ONDA NAVALIO Marko i Viktorija zatresli sobu vrelom akcijom, nakon brojnih uvreda, batina i svađa usledilo ovo (VIDEO)
Printscreen

Viktorija Mitrović Marko Osmakčić bu protekla dva dana prošli su faze od ljubavi preko mržnje do tuče, a nakon što su završili na Rajskom ostrvu, njenu trudnoću proslavili su žestokom akcijom.

Veliki Šef omogućio je Viktoriji i Marku uživanje na Rajskom ostrvu, a njih dvoje najpre su se svađali, nakon čega se sve preokrenulo.

Marko je najpre ubeđivao Viktoriju da abortira njihovu bebu, a kada je ona potvrdila da hoće prepustili su se strastima.

OVAJ TRENUTAK JE SVIMA PROMAKAO Dalila krišom saopštila Filipu vesti o drugom stanju, on prebledeo, pojavio se snimak

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
nina

08.06.2022 09:47

U početku mi je bilo žao ove Viki, ali sada mislim da je fuj. Sramota me je njene sramote. Marko je jedna ljiga koja misli da je Švica Meka, a ušao u Zadrugu i pokazao da je VELIKA NULA od muškarca. On ništa bolje od Viki i ne zaslužuje. Stvoreni su jedno za drugo! Oboje su jedno veliko NIŠTA i znaju samo te neke nagone da ispune, a to i životinje znaju. Neka im Veliki šef javi da su majmuni odavno sišli sa drveta.

Lola

08.06.2022 11:09

Nije bolest,sve sto boli ! 😕😵‍💫😨