POKUŠAVAO JE DA DOĐE DO MENE, PRECRTALA SAM GA Ivana Šašić progovorila o odnosu sa bivšim mužem, pa otkrila da je predivdela svoju sudbinu
Printscreen

Ivana Šašić pre samo nekoliko nedelja donela je odluku da se razvede od supruga Bojana Simića nakon što ga je uhvatila u prevari, a sada je otkrila kako teče proces razvoda.

- Čekam poziv za zvaničan razvod, da se susretnemo. Ljudi, ja ne mogu da verujem, eto mi smo pričali, sve se dešavalo šta je bilo. Ja sam prekinula svaki kontakt sa njim. On je pokušavao da dođe do mene, ali ja sam presekla u životu i ne želim više da idem dalje sa tom pričom - govori Ivana i dodaje:

Printscreen

 

- Sada sam izbacila novu pesmu, ne mogu da verujem i dalje da je pesma predvidela moju sudbinu. Tek kada sam otpevala, shvatila sam o čemu ja pričam. Mogu slobodno da kažem da je ovo, ispostavilo se tako, autobiografska pesma, koja će sigurno dirnuti srca svih žena -poručila je ona.

TAKO JE I MENE MALTRETIRALA DOK NISAM PRIZNALA Sanja Stanković progovorila za Alo! o odnosu Marore i MC Aleks

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

15.07.2022 06:28

Ova se svima popela na vrh glave sa svojim razvodom, kao da se jedino ona razvela. Ajde zeno idi kuvaj rucak i oslobodi nas vise tvojih prica.