PUKLA TIKVA Dalila Dragojević i Filip Car ponovo raskinuli, ljubavnici sasuli jedno drugom sve u lice
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car uspeli su obore rekord i da po milioniti put raskinu u rijalitiju.

- Dovodiš me u bolesna  stanja, zarad čega, a ja tebe volim čim sam se vratio u taj odnos?! Okej, ima i ega i sujete, imao sam ideje da ti se osvetim, ali nisam mogao jer imam želju da probamo i ovde i napolju, a ti me gaziš. Mene boli ku**c šta će ljudi reći. Ti mene gaziš, a znaš kakav sam. Evo uživaj, budi sama, ja ti ni jedan problem više neću napraviti - urlao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nema tu borbe za odnos, ovde se stvari vrte u krug. Ne smatram da on želi sa mnom da izađe napolje. To su moje paranoje, moji strahovi. Koga mleko opeče taj i u jogurt duva, on je meni usadio sve to i paranoju i strahove koje mi je on usadio - govorila je Dalila.

- Kod mene postoji samo jedna devojka, a kod njega više njih - rekao je Car aludirajući na Anđela i Dejana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- On naše probleme rešava sa zadugarima, a ja sa njim. Mi treba da se raziđemo i nek narednih trideset dana radi šta hoće, nek je*e koga hoće, a mene neka komentariše ko hoće. Predlažem da se raziđemo i da se ne pogledamo nikada više, da mi ne priđe kada plačem, neka me pusti da crknem u svojim mukama - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ne mogu više da budem sa njom, neka crkne, ne mogu više.. Ja sam sve vreme bio tu, ne mogu više, nabijem sve na ku*ac i Šepak, i narod i Crkvinicu, ne mogu više ništa, muka mi je od nje - vikao je Car.

- Eto to je zaključak, nema voljenja, nema priče, to bi tako bilo napolju. Ne voli on nikoga. Ovo je isitna, ja se sa tim suočim lepo, kraj, nema više, imam ja mozga, nisam ja budala - vikala je Dalila.

PROVALILI JE! Marko Đedović raskrinkao Dalilu i doveo je do tačke pucanja (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading