NE MOŽE MI POMOĆI NI ISUS Filip Car otvorio dušu o odnosu sa Dalilom, pa se dotakao Huse i svog oca
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Da ne mogu dugo bez svađe, Dalila Dragojević i Filip Car još jednom su potvrdili kada su u ušli u novu, kilometarsku raspravu.

-Naravno da sam sa Dalilom zato što je volim. Da je ne volim, da li bih sebi dozvolio neke scene i napravio od sebe ovo što jesam? Da li bih imao sa nekim tri, četiri intimna odnosa po danju i noći? Neke paranoje i strahovi ne traju od danas, nego odavno. Imala je te strahove da ću da je prevarim, da je ne volim, da ću ovde napraviti nešto... Volim je. Ja kad kažem da imam emocije prema nekome, to znači da je volim. Ja da ovu ženu ne volim, iskoristio bih onu situaciju sa Anđelom maksimalno. Digao bih obe noge u vazduh, ne bih se svađao, ne bih se trudio. Ne bih se dovodio u situaciju da joj pravim nešto da jede, da proveravam da li je tužna. Ja sam joj rekao: "Da si najgora na svetu, mene je ovaj prostor vezao za tebe, zavoleo sam te". Mnogo puta mi je bila zla žena, ovakva i onakva - objašnjavao je svoje emocije Filip, na šta je Dalila pustila suzu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona je govorila da u mene veruje, da sam mnogo bolji nego što sam se pokazao, veruje u sve. Nije danas situacija da sam nešto gurnuo, udario šakom o zid, nego da ona bude danas ispoštovana, voljena. Svestan sam da je njoj najteže, teže joj je da ode na oči ocu, nego meni. Ali i pored toga, i Filip je gotov i Filipa treba neko da probudi da ga pita hoće li nešto da jede...Došao sam do zida, da će svako moje izlaganje biti pogrešno, jer sam nesređen u glavi. Meni ne može da pomogne ni Isus Hrist da siđe, a ne Dia. Voleo bih da dva dana provedem sa njom o miru i spokoju, jer kad bih pričao onako kako je meni zaista u glavi - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

PROVALILI JE! Marko Đedović raskrinkao Dalilu i doveo je do tačke pucanja (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cile

05.06.2022 13:52

Dudlilina patetika i lažne suze fuuuj