SUROVO ISKREN Marko Đedović prokomentarisao ponašanje Marka Osmakčića i Milane Mime Šarac
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako nije naišao na osudu kakvu je zaslužio nakon javnog prebijanja i davljenja Viktorije Mitrović, Marko Osmakčić suočio se sa kritikama pojedinih zadrugara, a među njima je bio i Marko Đedović.

- Marko nema barijeru, ja sam upoznao dosta takvih ljudi, takvo ponašanje nema opravdanje. Ne treba da se rade neke stvari na televiziji, ovde ne treba biti iskren. Kod njega nema zla u tim svađama, s polja kada sam ga gledao, ima dosta stvari koje sam zapazio kod tebe, da si više uključen u dešavanja bilo bi drugačije. Viki je za tebe pogrešan izbor i dešavanje - rekao je Đedović, pa se osvrnuo i na Mimu Šarac.

SUROVO ISKREN Marko Đedović prokomentarisao ponašanje Marka Osmakčića i Milane Mime Šarac

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se tiče Mime, mislim da imaš neki bol u ku*cu, razvedeš čoveka i tebi je to smešno, kao da ništa nije bilo. Vi ste kroz ovaj rijaliti prošli vrlo blago. Jako ste neozbiljni i vrlo nebitno delujete zbog toga... Ako zaista voliš Gruju, voli, a ako se sprdaš, sprdaj se - zaključio je on.

NJU JE SRAMOTA PORODICE, GRUJA JOJ JE BIO IGRA Sanja Grujić raskrinkala drugaricu, pa otkrila da je sve bio deo Mimine taktike

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading