TI SI NASILNIK, A ONA SE JE*E SA OŽENJENIM Lepi Mića osudio ponašanje Marka Osmakčića i Milane Mime Šarac
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića osudio je ono što većina njegovih cimera ignoriše, nasilje i preljubu. On je tokom nominacija izneo svoje mišljenje o Marku Osmakčiću koji je zverski udarao i onesvestio svoju devojku Viktoriju Mitrović, kao i o Milani Mimi Šarac koja je razorila brak Nikoli Grujiću.

- Večeras su dve vrlo interesanten osobe. Devojka koja se je*ala sa oženjenim i nasilnik. Ovde su neki rekli istinu, ali većina nije. Marko je rekao mnogo ružne stvari nekim osobama, a vi kažete da je sladak. Te priče nemaju vezu sa vezom. On psuje majku ovde svaki dan, a onda vi ne govorite pravo mišljenje o njemu. Moj i Markov odnos je korektan, smatram da je on neko ko je lak na rečima. On nema kočnicu i to su stvari koje ga ne dotiču. Šokiran sam njegovim psovkama. Marko je pokazao najgore stvari za nekog čoveka, sa jedne strane, sa druge je pokazao odanost prijatelju, je*o je uz muziku i sve, samo još nije uz gusle - rekao je u svom maniru Lepi Mića, koji se potom osvrnuo na Mimu.

TI SI NASILNIK, A ONA SE JE*E SA OŽENJENIM Lepi Mića osudio ponašanje Marka Osmakčića i Milane Mime Šarac

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se tiče Mimas, ona je izmazana svim farbama. Znamo šta ona radi po Tutinu, a sada pije iz vinske čaše, ona se ponaša kao dama, a jeb*la se sa oženjenim koji ima dvoje dece - rekao je zadrugar.

NAJVIŠE SAM SE BORIO ZA NJU Nikola Grujić progovorio o odnosu sa ljubavnicom, Mimu dizao u nebesa

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading