OTIŠLA SAM KOD MILICE I TRAŽILA JOJ Pijana Dalila javno obelodanila detalje svog ugovora, zadrugarka prekršila najstrože pravilo i izgovorila cifru
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car su i noćas izgubili pare na kocki, a onda je Dragojevićeva otkrila ono što nije smela, tačnije detalje svog ugovora. 

- Produkcijo, donesite mi papir da potpišem da ću dati sve svoje honorare ako se ovaj čovek ne bude ponašao ovako svakog utorka do kraja rijalitija! Ne možeš, znam da ne možeš, ja to mogu potpisati - vikala je Dalila, a onda joj je Car rekao da ga je iznerviralo jer je želela da ide da spava, usred žurke. 

- Ja nikada nisam htela da idem da spavam. Znaš li ti da sam ja, kad sam otišla kod Milice Mitrović da potpišem ugovor za "Zadrugu 5", tražila da mi daju novac za žurku da imam. Nisam puno tražila, ti znaš koliko... - počela je Dalila da otkriva detalje. 

- Znam, hiljadu dinara imaš po žurki - potvrdio je Car.

- Tako je! Hiljadu dinara sam tražila, a onda mi je rečeno da oni znaju ko je prisutan na svakoj žurki, i koliko doprinosim - rekla je ona, a ceo snimak pogledajte u okviru teksta.

Podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Car se svakog utorka na žurci malo opuste i popiju, a onda igraju rulet. Ipak, u poslednje vreme im kocka nikako ne ide, pa svaki put izgube novac, zbog čega Car obavezno pobesni.

TRI TUČE U RIJALITIJU ZA VEČE! Pijani zadrugari pravili haos, učesnica se krvnički zaletela na cimerku, Filip Car doživeo nervni slom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ccccccccc

01.06.2022 11:19

Čemu doprinosis olosu bedni , obična si jeftina kur.......Ija .