ODVRATNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Dalila javno otkrila šta je uradila sa prljavim ulošcima, javnost zgrožena, Filip Car zanemeo od šoka (VIDEO)
Pink printskrin

Dalila Dragojević, u pokušaju da iskritikuje druge devojke i žestoko ih ponizi je izblamirala sebe do te mere da je i Filip Car bio zabezeknut koliko ona nema svest o opštoj higijeni.

Naime, ona je rekla kako ne razume kako druge devojke mogu da budu tako gadne da ostave uložak iza sebe, a snimak je počeo da se širi društvenim mrežama nenormalnom brzinom.

Čim ti privlačiš stolicu ka ve-ce šolji ti dokazuješ da imaš svest o kameri. Jer da nemaš svest, ne bi privlačila stolicu već bi direktno sela na ve-ce šolju, jel tako? Kako ti ne dođe u glavu da treba to kad skineš sa tih gaća da baciš u ve-ce šolju? - rekla je Dalila i idejom da se iskorišćeni uložak baca u ve-ce šolju zbunila čak i svog dečka, a on je odmah reagovao i stao u odbranu ostalih zadrugarki.

Dobro, ne možeš baš u ve-ce šolju da baciš, pa začepiće nam - rekao je Car šokirano.

Ma može, nisu veliki nego mali - nastavila je Dragojevićka.

Nisu ku*ac, napravi se haos zbog vlažne maramice - objašnjavao joj je Car.

Ne, to može da se napravi u ovom donjem ve-ceu, ali u ovom gornjem nema šanse - bila je uporna ona.

Uzmeš komad vrećice ili vrećicu crvenu, skineš to, zapakuješ u to i ubaciš u smeće i zdravo đaci - pokušao je Filip da je ubedi kako se odlaže uložak koji je prljav.

Kako ne kažeš sebi "neko me gleda sad iz režije tamo i vide gde bacam"? - pitala se Dalila, koja je ubeđena da ispravno postupa.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se dovodi u pitanje higijena pojedinih zadrugara i zadrugarki, a svi se sećamo šta je Maja Marković uradila sa pantalonama u prethodnim sezonama što je takođe zgrozilo sve.

DALILA PREKINULA EMISIJU UŽIVO Dragojevićeva u suzama izletela napolje nakon užasnih reči Sandre Rešić: Postala si lažna, na dnu si!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading