ZMIJARNIK U KUĆI DALILE I DEJANA U ŠEPKU Prizor koji će vas šokirati, ovo je dokaz o crnoj magiji? (VIDEO)
Pink printskrin

Kada je bivši bračni par Dragojević u pitanju, neizostavna tema o kojoj se mesecima govori je crna magija i vradžbine, a sumnja se da je navodno bačena na Dejana, a glavni krivac za to je njegova bivša supruga Dalila.

Dejanova porodica tvrdi da je Dragojević pod uticajem raznih sila, a Dalilu povezuju sa vradžbinama i bajanjima.

Naime, sada je na društvenoj mreži "Tik Tok" postao viralan video na kom se nalazi leglo zmija u Dalilinoj i Dejanovoj kući u Šepku, dok je Dalila sve to zabeležila kamerom i javno objavila, međutim, ona se nije zabrinula povodom ove situacije, ali je navela da ju je prizor šokirao.

ZMIJARNIK U KUĆI DALILE I DEJANA U ŠEPKU Prizor koji će vas šokirati, ovo je dokaz o crnoj magiji? (VIDEO)

Printscreen Tik Tok

 

Inače, Vesna Rivas je nedavno progovorila o spornoj situaciji.

- Dalila je trebalo da se zapita, kada su pre ulaska u ovu Zadrugu raščišćavali dvorište, majstori su im našli veliku količinu jaja od zmije, što je ona i okačila na društvenoj mreži i napisala da je u šoku, a potom sve to obrisala - izjavila je tada Rivas.

- Kako nije shvatila jednu veliku životnu pouku "Ako zaigraš na kartu zmije, imaćeš 1000 zmija oko sebe". Mislim da je rasturanje braka dogovoreno sa produkcijom, pa je upravo to razlog zbog kog se Dalila zgadila celoj naciji - otkrila je Vesna.

 

 

NE MOGU DA SE KONTROLIŠU Mina Vrbaški i Mateja Matijević ovog jutra nisu marili za punu sobu (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading