NIKOGA NIJE ŠTEDELA Ana Spasojević oplela po bivšim cimerima, pa razotkrila Daliline namere prema Anđelu
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Spasojević odlučila je da prokomentariše bivše cimere i žestoko osudi njihove ponašanje. Ona se osvrnula na tužbe koje je pokrenula protiv Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović kao i na ostale parove u "beloj kući".

-  Marko je sa moje strane tužen, kao i Viktorija. Neću povući tužbu pa ne znam šta da se desi. Neko do Viktorijinih mi je pisao ''Molim te nemoj da tužiš Viktoriju!'', ja sam odgovorila samo da sam je već tužila, a Markove je verovatno sramota da me kontaktiraju u vezi njega. Mene boli uvo da ja uzmem pare od toga, radim iz razloga jer je on neko ko misli da mu je to dozvoljeno i da mu se može. Zašto nikad nije naleteo na nekog muškarca, zato što je klasičan odron i gastarbajterska seljačina - rekla je najpre Ana, koja je potom prokomentarisala trio, Miljanu, Zolu i Bebicu.

- Zola se sprda i igra, njega Miljana ne zanima, samo je kupovao mir kako mu stvarno ne bi otvorila glavu. Na vreme je diskvalifikovana. Zola se plaši nje. Iz onoga što smo videli, Miljena je spremna na sve, ona bolesno voli Zolu, to nije ljubav, to je opsesija i bolest. Bebica je lik koji je ušao da postane poznat na konto Miljane, svi su ga se odrekli i nema nigde ništa. Ne možeš ti da voliš nekog, a da ga pustiš da spava sa nekim drugim. On je najobičniji retard. Nemoćan je, želi samo njoj da se dodvori pa se zaleteo na Zolu i obezbeđenja - zaključila je Ana, pa se obrušila na Dalilu i Filipa.

NIKOGA NIJE ŠTEDELA Ana Spasojević oplela po bivšim cimerima, pa razotkrila Daliline namere prema Anđelu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Smatram da su Dalili prestale emocije prema Filipu, oseća samo neko sažaljenje. Dalila je odlepila za Anđelom i ne može da se pomiri sa tim da nije sa njim. Znam šta je prolazila dok je volela Filipa, plakala, a sad je ona ta koja pravi veštačke svađe. Mislim da je Filip malo više zagrizao jer je shvatio da može da ode nekom drugom. Od momenta kad je osetila pažnju od Ađela, pažnju drugog muškarca, tad je presekla u svojoj glavi da može i neko drugi sem Filipa. Dalila je neko ko voli da živi i izlazi, nije se izživela, nije ona žena za kuću - rekla je bivša zadrugarka u emisiji "Pitam za druga".

NEĆU DA RAĐAM DECU, HOĆU DA SMRŠAM Miljana Kulić progovorila o abortusu, operaciji želuca, ali i odnosu sa Darkom Lazićem

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading