ALEKSANDRA RONILA SUZE Dejan pokušao da je urazumi, dao sve od sebe, ona ne može da se smiri (VIDEO)
Pink printskrin

Nenad Aleksić Ša je pokušavao da objasni Aleksandri Nikolić da je njen dečko trn u oku većini zadrugara, pa se ona posvađala sa Dejanom jer smatra da njega štite a nju napdalju:

- Ja tebe ne želim da napadam, ja ti uvek ćutim. Niko tebe ne vređa. Kad ustaneš ti i konstantno govoriš šta vi branite Dejana a mene napadate, glupo je, on ti je dečko. U ovoj situaciji kada mene napadete - govorio je Ša.

Pink printskrin

 

- Lakše je da napadaju mene nego njega, ili ću ja da najebem, ili on... Lakše je na meni nego na tebi, videćete vi kada budemo izašli odavde - rekla je Aleks.

- Ima tu milion situacija gde ja isapdam luda i nenormlna,a oni ne vide niša. Meni sve zameraju, a tebi ne.. - rekla je Aleks i plakala.

- Aleksandra smiri se, ti sama sebe ubacuješ u problem, meni je lepo sa tobom ali ti pokušavaš nešto da radiš, ali ti ne ide - rekao je Dejan i krenuo da poljubi Aleks,

- Pusti me, nervozna sam - govorila je Aleks.

- Molim te zaobiđi me toga, ja ne mogu više tako, dosta je bilo.. Ja te volim, pusti da ti neke stvari uđu na jendo uvo, na drugo izađe.. Tebi to pravi rikošet u glavi. Kontroliši se, ne treba ti to da se primaš na komentare nebitnih ljudi. - rekoa je Dejan.

Pink printskrin

 

NEMA MESTA U TUŠ KABINI, PA MORAŠ U PUŠAONICU! Milica Veselinović žestoko zaratila sa Anom, uvrede samo pljuštale

Komentari (0)

Loading