IMA LI KRAJA BLAMIRANJU?! Dejan Dragojević se javno obratio majci nakon ovog Aleksandrinog poteza, zadrugari i javnost u šoku (VIDEO)
Printscreen

Neposredno nakon što se emisija "Pitanja gledalaca" završila, Aleksandra Nikolić je, pre nego što je legla da spava, pokupila i bacila đubre i namestila krevet, što se Dejanu jako dopalo.

Dejan je prokomentarisao kako se nada da je njegova majka Biljana videla kako je njegova devojka vredna.

- Mau, hoćemo da grickamo nešto - pitala je Aleks.

- Kad si tako vredna, hoćemo. Nadam se da je moja mama videla ovo sve - rekao je Dejan.

Zadrugari su u neverici, a i javnost takođe, nakon ovog njegovog poteza, a komentari na mrežama samo pljušte.

- "Koliko ovaj dečko ima godina?", "Jel mu za sve treba Biljanina potvrda i odobrenje?", "Strašno...", "Ima li kraja blamiranju Dejana Dragojevića?" - bili su samo neki od komentara šokiranih fanova Zadruge, budući da dejan ima 30 godina, a i dalje traži majčin komentar.

BEBICA JE ZALJUBLJEN U MARIJU Otkriveni skandalozni detalji i zašto je Nenad trpeo Miljanu, sve se saznalo, Kulići na stubu srama

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Visnja

26.05.2022 11:38

Dejan ima 26 god i ako ne razumete njegovu sprdnju ne komentariseti ga. Alexs je lenja za medalju i da njega nema ,ne bi ni jela.

DR

08.06.2022 15:13

@Visnja - DEJAN JE PROMENIO VERU I UBIO SAM SEBE

Nena

26.05.2022 12:33

Pa posle ovoga što mu je Dalila uradila, dečko i treba da pita majku šta misli o svakoj njegovoj devojci, jer je nije slušao kada je bila debelo u pravu za onu zlobnicu iz šepka.

Sale

26.05.2022 13:52

Sta je sa ovim ljudima? Svaku bljuvotinu ili negativan gest ovog žvalavka opravdavaju sprdnjom, sve sto Dalila uradi dobro i lose je zlobnica, i vazduh kad udahne je pljuju. Dzekijevi fanovi su sami po sebi sprdnja kao i on.

Tihana

26.05.2022 14:03

Jel vama sprdnja njegova alavost, kradja hrane sa slavlja, vredjanje mrtvih i zivih, igranje na zurkama ko odbegli majmun, igranje i perverzije sa gumenom lutkom na momackom slavlju, igranje na sanku na svadbi, ne to nije sprdnja to je njegovo prirodno stanje, jedina njegova sprdnja ste vi koji ga podrzavate i glasate za njega.

Mila

26.05.2022 14:24

Dejan nema 30 g.a poslije svega treba da se obrati majci . Svasta je preziveo a i to je njegova sala ako niste razumjeli. Narocito novinari