SVEGA MI JE PREKO GLAVE! Zola opleo o skandaloznom ponašanju Miljane Kulić, a evo kakve pretnje je izgovorio na njen račun (VIDEO)
Pink printskrin

 Lazar Čolić Zola koji je osudio ponašanje zadrugarke Miljane Kulić koja je diskvalifikovana jer je pokazala sve ono što je strogo kažnjivo u prostorijama Bele kuće!

Pink printskrin

 

- Drago mi je što sam ponovo gost u vašoj emisiji - rekao je Zola.

- bez obzira na to što si imao svađe i rasprave, ne deluješ mi ako da ti se skinuo teret, nego mi deluješ nekako tužno - rekao je Ša.

- Nisam tužam, lagao bih kada bih rekao da jesam. Stalno sam pokušavao da dođem do nekog zaključka, šta se desilo, šta je bio njen cilj ulaska. Sve je dobila šta je poželela. Malo me rovocirala, pa smo onda ušli u vezu i u odnos da se ona ne bi osećala poniženo, Ušao sam u odnos sa njom ponovo, da bii opet pokušao nešto. Ušli smo u taj odnos, sve šta je požela, dobila je. Jedno što nije dobila jeste da ja pobenem sa njom i da se diskfalifikujem. Sto posto sam siguran da sam čist, bio sam posvećen maksimalno - rekao je Zola.

Pink printskrin

 

- Bebica i ti ste im ali obračun, posle te Miljana napala - otpočeo je Cara.

- Ja sam krenuo da komenatrišem, ona je krenula da mi se ubacuje, da me ganja oko stola. Na kraju sam otišao u zatvor, onda sam osetio da je neko skočio na mene...Ona je neko ko se jako teško nosi sa osudom komentara, sa osudom publike. Ona bi bila najsrećnija da ona može da komentariše svagog, a nju niko. Smatram da, kada izađem odavde, ako je moja majka bila uznemirena zbog nje, onda sam spreman da pokrenem sve tužbe protiv nje! Ovaj put sam siguran sto posto! Njen jedini cilj je bio da mi vidi leđa. Ja sam joj rekao da smo u vezu, dok smo bili u veceu, svašta me je nagovarala. Klela se za sve, samo da izađemo. Jedno nisam pristao da izađem sa njom - rekao je Zola.

Pink printskrin

 

HAOS SE NASTAVLJA Mensur uputio poslednje reči Milici, a evo kako su svi reagovali na to

Komentari (1)

Loading
Nena

25.05.2022 19:12

Ne bila mu ja u koži kada se sve ovo završi , ona jeste luda i jeste za ozbiljno lečenje, ali da joj nije uzeo te pare ne bi se onako ponašala... Ljudi za 100 eura haos prave a ne za 160000, ako je tačno da joj je toliko uzeo za dve godine i da ima dokaze.