PUKLA TIKVA Filip Car i Marko Osmakčić prekinuli prijateljstvo, a evo i zbog čega
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kako se bliži kraj, zadrugari su sve slabiji sa živcima pa tako raskidaju i svađaju se sa ljudima sa kojima su bili bliski, a da rijaliti prijateljstva nisu dugotrajna pokazai su i Filip Car i Marko Osmakčić.

-Car nije čovek, ali nije dobar prijatelj - rekao je Marko. 

PUKLA TIKVA Filip Car i Marko Osmakčić prekinuli prijateljstvo, a evo i zbog čega

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja nisam birao braću i sestre, birao sam kuma, to je Zola, za mamu i tatu sam uzeo Matoru i Mikija jer znaju običaje i stariji su. Znao sam da će ispoštovati, nije ni Zola imao spektakularnu ulogu, ja mislim da ne bi trebao niko sem Zole biti na tom mestu i to je to.Što se tiče ovoga što Viki kaže, ja sam to rekao u svađi, znam Dalilino mišljenje o Marku, bio ja sam Dalilom ili bilo kojoj, meni to nije bitno u toj situaciji. Ja bih njemu i večeras sugerirao na neke stvari, ali neću. Vrlo je sličam meni, ja sam takav bio pre sedam godina. Ja sam njemu tokom svađe sa Viki pet puta rekao da prestane. Kažu ljudi da im je žao njega, on se svađa sa Viki, bled, idu mu sline i krv, čupav. Ja kažem stani, pet ujutru je idite napolje. Stanite, ne razumem gde je poenta. Vole se, ali ne znam šta bih rekao o njima. Ja bih voleo da i on i Zola kada se dovedu u te situacije da me gurnu i kažu izađi. Ako on to doživljava sa moje strane kao loše, nemam šta da kažem - pričao je Car.

PUKLA TIKVA Filip Car i Marko Osmakčić prekinuli prijateljstvo, a evo i zbog čega

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znam da je imao dobru nameru, ali ja nisam čuo da je on meni rekao lično. Ja kada sam u crvenilu, on se meni unosi, ja to sigurno neću da razumem - skočio je Osmakčić.

- Alo pet ujutru je, je*em te usta izađi napolje, tako treba neko da mi kaže, a ne da mi šapne da prestanem... Ja sam prošle sezone držao neki stav, ali kada ti ovo postane život sam se zaneo, ja sam nekim ljudima vratio mnoge gore nego oni meni, ovde nema prijateljstva. Može biti zadrugarstvo, jedino prijateljstvo mi je bilo sa Zolom i Šebezom, to je bilo i napolju. Marko mi je drag i drug mi je nije to strašno što smo se posvađali onda, ali da sam ja sam po sebi takav jer ne mogu da trpim sebe, a kamoli druge. - vikao je Car.

- Care ako si skonta skontao si, ja u crvenom i tebe ne čujem, ispada da se tebi ne da čekati, nemaš obzira prema meni, tako to ispada. Ja sam na svoj način spuštao loptu. Od tog trenutka znao sam da to nije to, bilo bi šteta zbog Božije pravde da se šlihtam. Ja sam na svoj način ga pozvao, tata mi poslao košulje, ja sam ga pozvao ga mu to dam da zna na čemu smo. Mi se nikada nismo lizali, jeste on mene impresionirao - pričao je Osmakčić.

PIJANA ĆE GAĐATI DECU FLAŠAMA Nikola Grujić priznao da se pokajao zbog neverstva, a evo šta je rekao o Mimi Šarac

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading