TAKO SI MLADA A TAKO NAMAZANA! Stefan Karić šokirao je sve (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić danas je na podeli budžeta krenuo da rešeta zadrugare. 

- Prva dva velika budžeta, dobiće Milica i Nevena, slava im je danas! To je od mene... O vama nisam promenio mišljenje... Juče sam rekao za Milicu da je namazana, da je za svoje godine jako spretna i sama to znaš! Osim nekih sitacija sa Mensurom, ti nisi pokazala neke svoje loše postupke. Nisi imala ni jedan loš postupak, mislim da si kao jedinka jako kvalitetna osoba... Mislim da si igrala igru sa Mensurom... Drago mi je da vidim da je tako mlada devojka namazana, jasno je da si pratila rijaliti... Nisi sebična, mjislim da za mnoge stvari ostale devojke treba da se ugledaju na tebe... Često me se setiš, nekada i više od Mensura, to jako cenim i poštujem... - govorio je Karić.

TAKO SI MLADA A TAKO NAMAZANA! Stefan Karić šokirao je sve (VIDEO)

Pink printskrin

 

- Hvala ti u svakom slučaju, iznenađena sam tvojim rečima i velikim budžetom... Svega sam se nagledala ovde a i napolju, mnogo sam gledala, čitala i to me je navelo da budem nešto pametnija. Moja greške su ishitrena reakcija i svađe sa Mensurom, ali ja sam njegova škola... - dodala je Milica.

U mnogim situacijama je on mogao da uči od tebe - dodao je Karić.

TAKO SI MLADA A TAKO NAMAZANA! Stefan Karić šokirao je sve (VIDEO)

Pink printskrin

 

- Sledeći budžet dajem čoveku na koga sam jako ponosan... Sebi ću dati veliki budžet, stvarno mislim da sam top! Prvi put sam u situaciji da vidikm kako ljudi ulaze u veue i daju neka nenormalna obećanja... Nekad sam i ja takav bio i znam da je to velika greška, treba samo da se opustite i uživate - rekao je Karić.

PONUDIO MI JE 100.000€ ZA NOĆ SA MNOM Anja Todorović progovorila o povratku u Zadrugu, priznaje kakve ponude dobija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading