VENČALI SE DALILA I FILIP, DEJAN I ALEKS! Mujićeva žestoko zapretila Caru, Nikolićeva besna na Dragojevića, sprema se haos na slavlju
Printscreen

Danas su se u "Zadruzi 5" venčali Dalila Dragojević i Filip Car, kao i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić. Tokom ceremonije venčanja ispoštovani su svi običaji, a bilo je i drame. Naime, Dejan je želeo da pobegne kada je stao pred matičara, dok su se Filip i Dalila posvađali, a pale su i pretnje.

Venčanje je završeno, a onda je usledila i velika gala proslava u Beloj kući tokom koje će biti priređeno mnogo iznenađenja. Šta se dešavalo iz minuta u minut tokom venčanja, pogledajte u nastavku teksta.

Mlade Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević su morale da bace sito preko Bele kuće, a ni jedna ni druga nisu uspela da prebace sita preko krova.

Potom su mladoženje prenele mlade preko praga. Prvi je to uradio Filip Car, a zatim je Dalila prošla kroz noge svoje svekrve Matore. Onda je Dejan uneo Aleks u kuću, a ona je prošla kroz noge svoje svekrve Mine Vrbaški.

Oldtajmer je opet stigao po mladence i sad je vreme da krenu ka Beloj kući gde će se nastaviti slavlje. Dalila je sve vreme negodovala, jer ju je Car nervirao.

- Leteće tvoje perje, raščupaću te - zapratila mu je ona.

ODRIČEM SE SVEGA, POSTAJEM CARICA Dalila i Filip izgovorili sudbonosno da, Dejan guta knedle tokom ceremonije venčanja

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading