OVAKVA SAM KADA SE ISTINSKI ZALJUBIM Mina progovorila o emocijama prema Mateji
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mina Vrbaški i Mateja Matijević nedavno su ozvaničili vezu, a sada je zadrugarka priznala cimerkama da se zaljubila u Matijevića.

- Kakva si kao neka devojčica, baš si odlepila - rekla joj je  Ana koja je bila sa Matejom, ali i Mininim bivšim dečkom Mensurom.

- Možda zato što imaš sada pravu osobu pored sebe - dodala je Sanja koja je takođe bila prisna sa Matejom, ali i Mininim bivšim dečkom Filipom Carem.

- Jesam, stvarno sam srećna. Pričam sa nekim oduševljenjem o njemu. Divan je, bajan i sjajan... Oooo, kakav si - rekla je Mina i pogledala u Mateju.

OVAKVA SAM KADA SE ISTINSKI ZALJUBIM Mina progovorila o emocijama prema Mateji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Vi ste već dva meseca zajedno? - pitala je Grujićeva.

- Ma nismo mi u vezi kao... Ne znam, u nekim trenucima se sklanjao od mene, u početku. Pokušao je ali nije uspeo, tako mi je rekao. Volela bih da ga prihvate kod kuće... Znaš, kada mi razgovaramo, ja mogu da mu kažem bilo šta, nemam nikakav problem - govorila je Mina.

- To je najbitnije - potvrdila je Ana.

- Mislim da sada ljudi prvi put mogu da vide kakva sam ja, onda kada se istinski zaljubim, da ne kažem volim, za to je možda rano - nasmejala se Mina.

NEVASPITANO, NEARTIKULISANO I NEKULTURNO PONAŠANJE JEDNE DEVOJKE Biljana Dragojević oplela po Aleksandri, a evo šta je rekla o njenoj vezi sa Dejanom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading