ZBOG NJIH SAM ZAVRŠILA U URGENTNOM Slovenka Nikolić progovorila o odnosu Aleks i Dejana, pa dala svoj sud
Printscreen

Odnos Dejana Dragoejvića i Aleksandre Nikolić vrlo je turbulentan, a svakodnevne svađe eksalirale su kada je Dejan optužio svoju devojku da je folirant.

Sada je njihov odnos prokomentarisala i Aleksandrina majka Slovenka koja otkriva da je zbog njihovih svađa njeno zdravlje bilo narušeno.

ZBOG NJIH SAM ZAVRŠILA U URGENTNOM Slovenka Nikolić progovorila o odnosu Aleks i Dejana, pa dala svoj sud

Printscreen

 

- Ne gledam to puno, jednom sam i u Urgentnom završila zbog toga. Videla sam da su se nešto svađali da je bilo nešto. Moje dete je toliko iskreno. Ona ne ume da se folira, ona ne ume da glumi. Iskrena je apsolutno. Ako Dejan smatra da ona nije iskrena, neka mu tako bude. Ja sam njega žalila kada je prolazio kroz one momente sa Dalilom. Ja mislim da on to kaže u revoltu, da ne misli tako. Nekako mislim, njega je Dalila i tukla, on je prelazio preko svega. A sa Sandrom, svaka sitnica, odmah svađa. E sada, čekaj malo brate mili, da budemo ljudi, da budeo realni. Tolerancije malo. Ona ima i privatnih problema i zdravstvenih problema, što on možda i ne zna. Šta da kažem...Mnogi pune glavu Dejanu, mnogi pune glavu i njoj isto. Ona njega mnogo voli, mnogo ga voli, ja vidim po njoj, ona ne ume da folira. Ali, ne verujem da on može da glumi i da folira toliko, ne verujem ni to majko moja. Ja mislim da on nju voli, da li je voli kao ona njega, to ne znam. Da je voli, voli je, ne može da se folira. On ima zlobnih i pakosnih šaptača mnogo, pa onda on poludi malo i eto, to je to. Da su napolju, ne bi to bilo tako, bilo bi mnogo drugačije. Da su oni odvojeni od svih ljudi, bilo bi to mnogo drugačije - rekla je Slovenka.

ALEKS PRED SVADBU PITA ZA BIVŠEG Nikolićeva nije prebolela staru ljubav, sa frizerom pričala u šiframa, kamere su sve zabeležile (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Jovan

21.05.2022 22:02

Gospodjo Slovenka, cuvajte se. Mora i Aleks vise da misli na sebe. Dejan je kvaran i nevidjeni folirant. Glumata muskarcinu a kod Dudle je bio ameba.

ZOKA

21.05.2022 22:10

Slovenska tvojoj cerki pune glavu a ne njemu ona je neiskrena folira se, vredja ga naziva svakakvim imenima on je jednu bedu skinuo sa vrata druga mu netreba njoj neodgovara kad je neko fin prema njoj nego voli koje ponizava i psuje to je vasa Cerka.

ja

22.05.2022 06:18

Ja da sam na Slovenkinom mestu ja bi se sramila da ista komentarisem i da kazem da sam majka od ovakve devojke kao sto je Aleks .