DALILA JE BEZOBRAZNA I NEVASPITANA Miki bez dlake na jeziku opleo po cimerki, žestoko ponizio i Gruju zbog javne prevare
Printscreen

Zadrugari moraju da biraju između najčasnije i najnečasnije osobe u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Marku Osmakčiću:

- Najčaniji je Nenad Aleksić Ša i najprizemniji. A najnečaniji neka bude Sandra Rešić - rekao je Marko.

- Navešću prvo Dalilu, posle i Filipa Cara. Lepi Mića je časna osoba, on pokazuje čast ovde. Miki je druga osoba koja je časna, videla sam kako razmišlja. On za mene može biti druga osoba - rekla je Irma.

Printscreen

 

- Po meni je Stefan častan i dobar dečko. Dalila je bezobrazna i nevaspitana, ti si nečastan Grujo. Ti si ku*var i ranije si bio ali ne želiš da priznaš. Nečasno je što si ostavio porodicu u dugovima. Ja sam prokockao puno novca, ali svog - rekao je Miki.

Printscreen

 

- Ja ću navesti jednu časnu i jednu nečasnu osobu. Anđela i Stefan su ovde najbolje pokazali. Nikada ne bi ona pokazala nešto što bi moglo da je košta. Jako je vaspitana, i drži se u životu. Došla je devojka da se pokaže ovde kao frizerka i da otvori salon. Da može za sebe da se glasa, za najnečasniju, navela bih sebe, ali ne može da se glasa za sebe. Tu je i Dalila i Gruja. Ja ću navesti Ša - rekla je Miljana.

PRODUKCIJA MOMENTALNO REAGOVALA Veliki šef iznenadio zadrugare novim zadatkom, moraju odmah ovo da urade

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading