JA BIH SE OVOG TRENUTKA POMIRILA SA NJIM Milica otvorila dušu, a Mensur zaurlao na nju pa zadao poslednji udarac
Printscreen

U toku je dnevna emisija Gledanje klipova sa Ivanom Šopić. Zadrugari su pogledali video klip svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

- Milice, šta si mu zamerila? - pitala je Ivana.

Printscreen

 

- Pitali su me da li sam jedva čekala da se poljubimo u emisiji i ja sam kao zaljubljena to priznala, ali on nije želčeo da komentariše i meni je bilo krivo - odgovorila je Milica.

- Šta da kažem, imam razne oscilacije u ponašanju ui raspoloženju. Šta da kažem, niko nije umro, ne treba da se ponašam kao da je neka tragedija u pitanju - rekao je Mensur.

- Pričaj u svoje ime - prekinula je Milica.

- U jednu ruku sam srećan u jednu ruku mi nije drago zbog svega. Često mi prebacuj da me boli uvo, ali da je bilo tako drugačije bih ja sve uradio od samog početka. Da sam skroz hladan ne bih skakao kada upadne u problem sa ljudima, duša me boli. Mene Milica jeste koštala skupo, ali mi nije nikoga ubila - nastavio je Mensur.

Printscreen

 

- Htela sam nešto u petak da mu kažem, želela sam da mu obećam da ću se promeniti i da ću se potruditi oko nas, ali on nije želeo da čuje. Posle toga sam rekla da kajem zbog svega iako nije tako... Negde duboko u sebi sam zn ala da mi neće dati šansu... Ne treba meni ničija milostinja. Zbog drugih ljubavi se borio, ali za našu neće - govorila je Milica.

- Dobro svi znaju koliko su mene te ljubavi koštale. Neke stvari sam u to vreme zgrešio, zato sam se tako ponašao, to ne znači da MNilicu volim manje... Ja se ovde ni za sebe nisam borio, a kamoli za nekog drugog - viknuo je Mensur.

- Hoćeš li me pustiti da kažem nešto? - Evo kako on govori - dodala je Milica.

- Svi su govorili kako nismo jedno za drugo, kako naša veza ne liči ni na šta, a sada su svi protiv mene. Ona ni jednog sekunda ne pokazuje poštovanje prema meni, a dao sam joj toliko šansi - vikao je Ajdarpašić.

Printscreen

 

PRAVI VELIKU PROMENU NA TELU Dalila priznala Caru kako će da izgleda nakon rijalitija, nije se složio

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading