BIO JE BAŠ UPORAN Maja Marinković otkrila detalje odnosa sa Janjušem, pa priznala koliko često se viđaju
Printscreen

Maja Marinković odlučila je da progovori odnosu sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem sa kojim je nedavno uhvaćena u noćnom izlasku.

- Mi se dosta puta tako sretnemo u gradu i nemamo nikakvu komunikaciju. On je bio baš uporan, javio se, javila sam se i ja, rekla sam da nemam nikakav animozitet, ne gajim mržnju, nema potrebe. Bila sam sa drugaricom i on je insistirao da mi pređemo kod njega za sto. Reko ajde zarad starih dana i stare slave da ispoštujem čoveka i tu nastaje haos, portali gore - priča Maja.

- Naš odnos ne postoji. Ne znam da li je to sudbina pa se srećemo. Mene posle toga spopadaju neke nebitnjakovićke... Posle toga sam doživela torturu i rekla sma ne bude li se to obustavilo drugačije ćemo da reagujemo. Neki nebitnjakovići koje ni mama i tata ne prepoznaju - govorila je Maja o sukobu sa Sandrom Čaprić.

BIO JE BAŠ UPORAN Maja Marinković otkrila detalje odnosa sa Janjušem, pa priznala koliko često se viđaju

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ako si boje bež ne zračiš i nikada nećeš biti zvezda. Nije istina da sam je zvala i pretila. Nisam imala frku sa Banetom Đokićem, on je samo njen potrčko. Ne bavim se tim stvarima, samo hoću da kažem da joj nisam pretila, pozvala sam je da vidim o čemu se radi. Kada mačke nema, miševi kolo vode, oni su miševi, ja sam maška, treba da ostanu u rupi i budu mirni. Treba da mi se zahvale zbog emisije i što su bili na portalima preko mog imena - dodaje Marinkovićeva.

- Ja sa Janjušem nisam, niti ću biti. Da li je on sa svojom ženom ili sa nekom trećom, to nije moja stvar, ja sam jako srećna. Ovom prilikom bih pozdravila Deniz koja je odlično opisala izgled i vokalne sposobnosti Sandre Čaprić, ništa ne bih dodala - istakla je Maja Marinković u emisiji " Pitam za druga".

BUDEŠ LI TO URADIO... MIljana žestoko pripretila Bebici, ako ne bude poslužan uslediće sankcije

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Kojo

18.05.2022 08:24

Ma Majo niko bolji od tebe ali u cemu?Odlika glupog coveka je sto ne zna sta je sramota.