PA ŠTO SE JE*ALA NEZAŠTIĆENO Ermina žestoko ponizila Dalilu, nije birala reči, a evo šta će uraditi kada Dejan izađe iz rijalitija
Printscreen

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su podigli ceo region na noge kada su ispričali detelje svog bračnog života, Dalila je takođe ispričala i da je abortirala dete svog prvog dečka sa kojim je trebala da stane na ludi kamen.

Naime, ova informacija je uzdrmala milionski auditorijum, a sada je kontaktirana i bivša zadrugarka, Erminu Pašović, koja nije želela da ih štedi, te je brutalno oplela po njima.

PA ŠTO SE JE*ALA NEZAŠTIĆENO Ermina žestoko ponizila Dalilu, nije birala reči, a evo šta će uraditi kada Dejan izađe iz rijalitija

Printscreen

 

- Za tu trudnoću sam ja znala. Kada je onaj Isko ispao iz rijalitija on mi je rekao da je to istina. Ne čudi me ništa, ona sada priča priču kako njoj odgovara. Zamisli jadna mala Dalila, morala je abortirati, pa što se je*ala nezaštićeno - započinje ona.

- Gde je logika tu, morala je da abortira, a treba da se uda za njega, a on veče pre svadbe ide sa dve devojke. To su šlageri, laži i izmišljotine. Dejanu sve verujem sada. Ja ni Dejana ni Dalilu ne gotivim, ali sada sam sigurna da je preboleo i da joj se neće vratiti. Kada izađe platiću mu piće - rekla je ona.

SAZNAO DA JE RASKRINKAN Marko Osmakčić besan kao ris nakon što mu je Viki sve otkrila, zadrugarka ima pakleni plan za večeras

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Anja

15.05.2022 23:26

Jel to ona ermina, moralna i ljudska gromada sto je tukla onog jadnog psa u ekinomskom? Zeno, pokrij se usima, operisala si facu, ali si ostala zla, ni najbolji hirurg sveta ne moze da ti skine zlo sa lica, da ispeglao ti malo facu da koliko toliko licis na nesto, ali zlo i pakost nije mogao.

Amina

16.05.2022 13:41

@Anja - Tacno,glumi nesto a iste sve,,,