ON JE PRVI POTVRĐENI UČESNIK ZADRUGE 6? Produkcija promenila odluku, ugovori se potpisuju, spominje se ulazak i ove starlete?
Printscreen

Zadruga 5 još nije završena, a već se spekuliše ko će biti učesnici nove, šeste sezone najpopularnije rijalitija na Balkanu.

Naime, kako piše pomenuti portal, iako je bilo najavljeno da neće biti narednih sezona, navodno se uveliko priča među bivšim takmičarima o novim ulascima.

Na Instagram profilu kaskadera Uroša Ćertića, osvanuo je stori, gde je na video pozivu sa bivšom zadrugarkom Anom Spasojević.

ON JE PRVI POTVRĐENI UČESNIK ZADRUGE 6? Produkcija promenila odluku, ugovori se potpisuju, spominje se ulazak i ove starlete?

Printscreen

 

Kako je Ćertić naveo, oni se poznaju još iz konkurentskog rijaliti formata "Parovi", a sad će se, po svemu sudeći, navodno naći u šestoj sezoni Zadruge.

Uros je i sam nedavno izrazio želju da bude učesnik šeste sezone i to sa nanogicom, budući da ga čeka zatvorska kazna.

Ćertić se sada oglasio i otkrio povod razgovora sa Spasojevićevom.

- Au, šta ću da im radim - nastavio je on samim tim potvrdivši da pregovara sa produkcijom o ulasku u narednu sezonu, a budući da na storiju objavljenom stoji i znak "Z6" kao "Zadruga 6", ostaje nam da vidimo da li će stvarno biti učesnici šeste sezone "Zadruge".

FILIP CAR SE OFARBAO U PLAVO Zadrugar želi da bude kao Dejan Dragojević, cimeri u neverici kada su ga videli

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading