SANJA GRUJIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA CAREM Filip joj odmah dobacio, a evo kom poklonu se najviše obraduje
Printscreen

U novom izdanju emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i više nego aktuelnu zadrugarsku ekipu, među kojima su se našli Miljana KulićSanja GrujićAna Jovanović, Filip CarLazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica.

Printscreen

 

Na samom početku, Ognjen je upiitao Filipa da li je bio u ljubavnom odnosu sa Anom i Sanjom, kao i da li postoji neka devojka s kojom nije bio u Beloj kući.

- Pa, 'ajmo reći da sam bio. Malo me je sad sramota kad me tako pitaš da li ima neka s kojom nisam bio, ali takva je situacija, tako je kako je... Šta da kažem... Nas troje smo više neka družba, nego služba - smeje se Car.

- Ovo su neki nerazjašnjeni odnosi i okolnosti, mislim da bi trebalo neka služba se uključi, neki istražni organi - ističe Sanja.

Printscreen

 

Amidžić je istakao da voli da sluša Sanjine izjave, na šta je ona imala da kaže:

- Obožavam da čitam, od ranog detinjstva! Stvarno mnogo čitam, to je jedini poklon kojem se istinski obradujem. Omiljena knjiga mi je "Kad je Niče plakao", to je malo onako filozofija, psihologija, sad sam prešla na ta ozbiljnija dela. Ove romane proživljavam trenutno u životu, tako da nemam vremena i da ih čitam - rekla je Grujićeva.

- Svaka joj je kao u Njegoša - dobacio je Filip.

Printscreen

 

VEČERAS U ZADRUGU ULAZI OVA GLUMICA Aleks i Dalili neće biti dobro, spremna da ih raskrinka

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading