ONA JE POKUŠALA DA GA UBIJE Zolina majka žestoko oplela po Miljani, pa poručila da nije  ni za jednog muškarca
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Taman kad pomislimo da smo sve videli, i da rijaliti učesnici više ne mogu da nas iznenade, zadrugari urade nešto i razuvere nas. 

Upravo tosu sada postigli i Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola koji su nakon svih svađa, tuča, nanošenja teških telesnih povreda na nacionalnoj televiziji, odlučili da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. 

O iznenadnoj promeni njihovog odnosa progovorila je i Zolina majka, Bosa, koja ne krije razočarenje zbog ponašanja svog sina.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne znam šta bi rekla više... Sve što sam rekla u prethodnim izjavama i sad mislim, bez obzira na to pomirenje. Samo je pitanje dana kad će opet izbiti frka - rekla nje Bosa na početku, a zatim dodala:

Printscreen

 

- U njene promene ne verujem tako da od toga nema ništa. Koja i kakva devojka je za Lazara to ja ne bih sudila, niti mu birala, ali svakako ona devojka koja ga tuče i pokuša da ubije, to 100 posto nije za ni jednog momka pa ni za njega... Vidim ja da on pokušava na sve načine da joj pomogne i objasni da takvim ponašanjem ne treba ni sama sebi, a kamoli drugome... Mislim da ona to nikada neće shvatiti.

KAO OD MAJKE ROĐENA Viktorija Mitrović skroz gola pred kamerama (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading