TO JE SAMO SUJETA I EGO Stefan Karić prokomentarisao odnos Mensura i Milice
Printscreen

Uprkos tome što je svima okretao leđa zbog veze sa Milicom Veselinović, Mensur Ajdarpašić pre nedelju dana stavio je tačku na ovaj odnos.

Sada je Stefan Karić prokomentarisao ponašanje svog prijatelja koji, kako kaže, pati.

Printscreen

 

-Što se njihovog odnosa tiče, dosta se promenio poslednjih dana, znam da je Mensuru teško. On ne želi da spava ni sa mnom u hotelu iako sam ga odabrao  za omiljenog, neće da okreće leđa Milici. Mislim da je shvatio neke stvari i naravno ima veze tu i porodica i ta podrška. Kada neko raskine ne treba da imaju neku kominikaciju i da ljubomorišu, vidim da je taj odnos hladniji, vidim da Mensur provodi dan u hotelu i da trenira. Koliko se spremao za rijaliti, sada se spremna za spoljni svet - rekao je Karić, pa prokomentarisao Milicu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Teško mu je kada mu Milica neke stvari prebacije. Milici je više krivo što je ostavljena nego što žali za njihovom vezu. To je ego i sujeta, trebala je da se ponaša onako kako se poanša kada nisu zajedno - rekao je Karić.

DA UĐE NEKO ČETVRTI, ONA BI I SA NJIM BILA Car potpuno razočaran u Dalilu, ogolio dušu Đedoviću, pa otkrio šta ju je nedavno zamolio

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading