DALILA PROZIVA MILANA VODITELJA! Isplivao snimak zadrugarke dok izgovara gnusne reči, čeka se reakcija produkcije (VIDEO)
Printscreen

Dalila Dragojević je sinoć doživela potpuno haos i nervni slom kada je shvatila da je kompletna istina o njoj izašla na videlo i da joj nema nazad.

Naime, zadrugarka je u toku reklama izletela iz Bele kuće, a društvo su joj pravili Anđelo i Miki Đuričić.

Mujićeva je odmah nakon izlaska oplela po Milanu Miloševiću i ostalim voditeljima.

- Ja kada vidim da mi se voditelj solidariše sa učesnicima, meni to nije normalno - rekla je ona.

- Milan se ponaša isto prema svima - rekao je Miki, a Dalila je nastavila.

- Znaš ti Milanovu facu, kao da sam ubila nekoga. Sad kaže na kapiji, pustite me Dalilinih priča. Šta sam ja tim ljudima uradila, ja ne razumem - besnela je Dalila, a sve šta je pričala i ogovaranje članova produkcije možete pogledati u video prilozima u okviru teksta.

Podsetimo, Dalili ovo nije prvi put da u naletu besa i frustracije urniše pojedine članove produkcije i voditelje, stoga i ne čudi ovakvo ponašanje, a čeka se i Milanova reakcija na sve ovo.

DOŽIVELA NERVNI SLOM! Dalila urlala i divljala po imanju, Dejan joj spomenuo oca i bolnicu, zadrugarku jedva smirili

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Шумадинац

13.05.2022 12:06

Казните стоку, протерати из Србије

Anja

13.05.2022 13:37

Voditelj Milan se sinoc ponasao kao dzelat, sram ga bilo, ma ko god da je od učesnika u pitanju onakvo izivljavanje, mrznja prema jednoj osobi je bez presedana, bilo je mucno za gledati.A ovi sto pisu gnusne komentare o Dalili pitala bi ih sta bi gledali da nije Cara i nje, gledali bi fikuse za stolom, dzekija i njegovu elitnu kako se lizu za crnim stolom i mjauču. E pa gospodo, u nedelju je izbacivanje, verovatno ce Dalila biti nominovana, udruzite se i izbacite"zlo" i od ponedeljka uzivajte u novom rijalitiju.