NEVIĐENI HAOS KOD BAZENA Matora unela sumnju u vezu Miljane i Zole, napala Čolića, a onda se umešala ova zadrugarka
Printscreen

Nakon emisije "Pitanja gledalaca", Matora se posvađala sa MC Aleks, pa otišla do bazena da se suoči sa Zolom, jer je mislila da je potpalio vatru.

- Šta si mi danas rekao na krevetu? Da danas ideš na ostrvo, da bi se sprdao, jer ti je to dobra priča. A mene bušiš ovde. Hoćeš da mi gurneš rovca, kad vidiš da sam besna... Sve i da je tako bilo sa Carem, šta si hteo time da postigneš? - pitala je Matora.

Printscreen

 

- Matora, šta je rekao? - pitala je Kulićeva.

- Zola me drugi put turira dok sam nervozna... - nastavila je Tomićeva.

- Nemoj mene da napušavaš k*rcem. A ni Aleks ti nije kriva. U pitanju je postavljeno da je to rekla njena drugarica, niko nije rekao da si ti kriva. A ti si mene napušila k*rcem iz čista mira. Nevena joj nije drugarica. I nisam znao da si u vatri, mislipo sam da te ne zanima - rekao je Zola.

Printscreen

 

- Vidiš da ona meni ne veruje da je volim, hvata me za svaku reč - govorila je Matora.

- A šta je rekao za mene? - pitala je Kulićeva.

U raspravu se umešala i Nevena, koja je napala Zolu što ju je potkačio i pitala ga što Caru nije rekao ove stvari ranije.

Printscreen

 

- Ja ako kažem šta si ti meni rekla za Aleks i Matoru, neće ti biti dobro - zaurlao je Zola.

- Ne znam šta hoćeš od mene. Vi ste svi foliranti! Caru nisi rekao 4 meseca ništa, sad si se setio... - dodala je Savićeva.

Printscreen

 

- A šta si ti rekao Matoroj? - pitala je Miljana.

- Da mi je top ovaj odnos, da idemo posle da se sprdamo i da je bolje da nas gledaju kako se zezamo, da nasmejemo narod - govorio je Zola.

Printscreen

 

NOVA ROMANSA NA POMOLU Marijanine drugarice otkrile šta misle o njenoj vezi sa Bebicom: Malo je labilan ali ima šanse

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Danica

13.05.2022 15:26

Ovaj debeli, odvratni gmaz je najveće zlo u zadruzi, kako to niko ne shvaća!? Ugojio se kao kit, gadan i ova krmača kulicka, koga bre oni da nasmeju, uobrazio debil da je zanimljiv, ne shvata koliko je odvratan i ova kulicka, oni se kao "sprdaju", pazi izraza,fuujjj . Dva skota koja samo zderu,i j....se, dva smrdljivca od 280kg! Fuuujjj, NAPOLJE

Mirela

14.05.2022 13:58

@Danica - Tacno tako,ovaj Zola umislio da je neki rijaliti igrac,i da se oko njega vrti sve,mislim da Marija ulazi večeras,onda Ce biti haos kod veci