OBELODANILI SVOJU VEZU Miljana i Zola više ne kriju sreću, Veliki šef ih iznenadio poklonom, evo šta je u pitanju
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Drvo mudrosti je na razgovor pozvalo Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, kako bi progovorili o svim aktuelnim dešavanjima koje su se desila proteklih dana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Koji je glavni grad Holandije? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Oslo - govori Miljana.

- Jaoj, Bože - zakukao je Zola.

- Belorusija - reklo je Drvo.

- Ne znam to, to me Zola nije učio - rekla je Miksi.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mi smo u vezi. Iskreno, u vezi smo. Sinoć su se izdešavale neke stvari. Ona je rekla da bi bila srećna da uđemo u vezu, ja sam rekao da može. Tako da, dobro mi je iskreno. Super, ne može biti lepše - rekao je Zola.

- Da li si ironičan ili stavrno tako misliš? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Nisam, zašto bih bio - rekao je Zola.

- Miljana, šta želiš da ga pitaš? - upitalo je Drvo mudrosti.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Želim da mu kažem da ja nisam glupa, niti retardirana, nego sam dugo ovde. Zaboravila sam osnovne pojmove. Ne volim da bude ironičan jer sam obećala da ću da se promenim. Sinoć me je poremetilo, pitanja za Dalilu, pronašala sam se kao da pitaju mene. Osetila sam se kao najgori šljam. Onda sam se pitala šta meni fali, pa Zola neće da bude sa mnom u vezi. Sve mi se skupilo, ne želim da me upoređuje sa najvećim šljamom. Smetalo mi je, osećala sam se, ne znam kako da ti objasnim. Preinteligenta sam i prelepa. Šta meni fali?! Niko nikada nije u porodici nije uzeo ni jedan lek, sem mene. Mlađa sam od svoje generacije nekoliko godina - rekla je Miljana.

- Miljana, kako je Bebica reagovao na vaše ozvaničenje veze? - upitalo je Drvo mudrosti.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne znam kako je gledao, nisam gledala u njega. Plakao je na garnituri, zaista me ne zanima. Neću da mu se obraćam uopšte. Neki ljudi za slavu bi dali zadnjicu. Da ne bude on neki paćenik, nego je klasičan folirant. Da me Zola prevari, ja bih odmah napustila rijaliti - rekla je Miljana.

- Da li ćeš sa Bebicom ostati u dobrim odnosima? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Neću bežati do njega, mogu da popričam. Videćemo kako će se dalje odvijati situacija. Ako njoj smeta, onda neću - rekao je Zola.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Vidiš ti kako je on našao brzo društvo. Hoću da kažem da sam srećna što je tako, a ono je bilo foliranje, samo da se meni nabije griža savest. Ne bi mi smetalo da uđe u neki odnos, samo mi je krivo jer mi se smeje u facu i rekao mi je da sam ispala glupača - rekla je Miljana.

- Iskreno, bilo mi krivo jer su svi osporavali da sam ja kriva, da je on jadan. On gleda u kameru, gricka nokte i počne da plače. Bilo bi mi milo, da se otarasim njega - rekla je Miski.

- Veliki šef vas je nagradio još jednim odlaskom na Rajsko ostrvo - saopštilo je Drvo mudrosti.

SKANDAL U NAJAVI Aleks doživela pomračenje zbog Dejana, svega joj preko glave, pa zaurlala na njega

Komentari (0)

Loading