REŠILA JAVNO SVE DA OBELODANI Sandra Čaprić konačno iznela sve detalje druženja sa Janjušem, ništa više neće biti isto
Printscreen

Kako je u javnosti kao bomba odjeknula vest o druženju Marka Janjuševića Janjuša i Sandre Čaprić i provođenju celog dana zajedno, pevačica i bivša zadrugarka je progovorila o detaljima ovog druženja.

- Juče sam imala neko snimanje i gospodin Janjušević me je zvao da idemo na večeru. Odvezla sam ga da uzme Krunicu, pa smo produžili dalje. Kaže on: "Jaoj Bože ma šta mi je to trebalo", a ja mu vičem: "Šta je Janjuševiću", a kako dajem odgovore sve vreme mu vičem: "Veći je čin kralja, nego cara". Naljutio se što sam se javila Caru kad sam pevala unutra. Kaže mi da me voli, da je zaljubljen i tako to. Ja sam otišla u stan, rekla sam da ne mogu da krenem pre 12. Došla sam da ga uzmem, ulazi on ljut u kola. Kaže on meni: "Samo da prođe ovo veče" i kao da neće da izađe više sa mnom. Ja stala, on izašao, ja po gasu i posle toga se nismo čuli...Pitali su me, rekla sam da sam ga ostavila i to je to. Posle toga me sreo bivši dečko Mine Vrbaški, onaj Luka, pa smo se družili, igrali se i zezali. Izbacio je neki stori sa nekom ribom, gospodin je otišao na drugu stranu - pričala je Sandra, pa je nastavila:

REŠILA JAVNO SVE DA OBELODANI Sandra Čaprić konačno iznela sve detalje druženja sa Janjušem, ništa više neće biti isto

Printscreen

 

- Mi smo drugari, nismo u vezi. Ona ima neke retardirane bube i komplekse, počeo je da mi drži predavanja neka. Rekao mi je da sam u Zadruzi bila kao mutava plovka. Ja ne gajim ni prema kome ništa, gledam te kao druga. On je meni rekao da se zaljubio, da sam ja jedina žena u njegovom životu...Simpatične su me te njihove igrarije. Janjuš kaže da sam čas ljankase, da imam ispade, pa me blokira. Izađe iz kola, pa moli Baneta Đokića da se ja javim. Pisali su mi kaznu zbog maske koju mi je Bane Đokić stavio na tablice - pričala je Sandra.

BEBICA DEFINITIVNO DOTAKAO DNO Nenad od Miljane tražio da učini samo jednu stvar, a Kulićeva ga oduvala nikad gore

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading