TI NE VOLIŠ BILJANU, VOLIŠ DALILU Đedović se ostrvio na Dejana, šta je radio porodici pet godina
Printscreen

Marko Đedović razgovarao je sa Mensurom Ajdarpašićem i Sandijem Kojićem ispred izolacije, te je iskoristio priliku kako bi osuo rafalbu paljbu po Dejanu Dragojeviću.

Printscreen

 

- Ti pet godina ne pričaš sa onima koje voliš. TI ne voliš Biljanu, voliš Dalilu. Ti ne voliš Davida, voliš Husa. Onda će da kažu za Novu godinu, kad je on došao i pitao prvo za kera, oni će da kažu vidi ljubav. Kad ja pitam mamu da li je cevi stavila, reći će da mene boli ku**c - pričao je Marko i dodao:

- Ne, mi nemamo problem sa time da se neko nekoga odrekao, nego su nama problem cevi. Ništa nije divno. Divno je to što sam ja pitao za cev, ovo nije! Bogu hvala, pa nemamo takvih problema - pričao je Đedović.

Printscreen

 

UHAĆENI ZAJEDNO MAJA I JANJUŠ Marinkovićeva objavila ovaj snimak, a ovo je dokaz o pomirenju (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Janko

05.05.2022 16:59

Djedoviću prelaziš sve granice zdravog razuma. U cilju gledanosti u stanju si da posvadjaš dva oka u glavi. Ostavi Dragojevie da uživaju u svojj sreći,posebno Dejana, Ako si mu nekom trenutku pomogao to ne znači da treba da ga gaziš. Nisi ti idealan...imaš i ti svoje traume u životu. Shvati da Deki ne voli više i da mu se Dalila zgadila. Oženi je ti,jer će je Car ionako na kraju šutnuti. Mani se Dejana. Njegovo srce i duša su kod roditelja i brata u Veterniku i priča završena.Ne uništavajte tudjejživote radi marketinga i gledanosti,ko još veruje u te šuplje priče.Pozz za Veternik