BATALI ME  LAŽNE PATETIKE, NE GLUMI JADNOG MALOG DEKIJA Aleks i Dejan ušli u okršaj, sasuli jedno drugom sve u lice
Printscreen

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nedavno su stavili tačku na svoj odnos, a sada je par nakon raskida odlučio da iznese sav prljav veš.

- Ja sam pokušao da pričam sa Aleks, ali je ona odbila razgovor. Neću više da se trudim, verovatno će da histeriše i da me pravi nasilnikom. Zavoleo sam je, fali mi, čudno mi je bez nje. Bilo mi je žao kad sedi sama, hteo sam da priđem. Pokušao sam, neće. Ja neću da je silim. Ako je njoj ovkao okej, neću da je silim. Razumela me je u najtežim trenutcima, pravila je sumnje. Oko sitnica pravi ozbiljne stvari. Ona zna da razmišljam samo o njoj od ujutru do uveče. Pokušao sam dva puta, nema potrebe - rekao je Dejan.

-Ja sam njemu ispričala da sam ga našla kao mačence pored kontejnera iod njega napravila rasnu mačku. On je mene korigovao što se tiče nekih stvari. Nisam ja njemu pomagala jer sam dobar čovek. Svideo mi se, trudila sam se oko njega. Osećam se jadno i bedno... Mića koga najviše cenim pričaju kako pričam sa Đedovićem zbog rijalirtija. Posvetiću se sebi - dodala je ona.

BATALI ME  LAŽNE PATETIKE, NE GLUMI JADNOG MALOG DEKIJA Aleks i Dejan ušli u okršaj, sasuli jedno drugom sve u lice

Printscreen

 

 

- U petak smo se posvađali, nije mi prilazila, prišao sam ja i popustio sam. Opet sam prišao, a ona potencira kako ona trči - rekao je Dejan.

- Ja danas sedim i plačem, a on govori "mala varalice". S*e mi se od lažmne patetike, njega boli uvo za mene. Gleda samo sebe i upada u teroije. Bataite me, meni ovde niko ne misli dobro - prekinula ga je Aleks.

BATALI ME  LAŽNE PATETIKE, NE GLUMI JADNOG MALOG DEKIJA Aleks i Dejan ušli u okršaj, sasuli jedno drugom sve u lice

Printscreen

 

- Ona ima teorije o meni i to je problem. Svaki put kad je bio problem i u subotu kad je rekla da je izgubila sebe, imala je transparent... Stvar je u tome da posle svake situacije sam imao normalnu komunikaciju sa njom, nisam rekao da me iritira, niti sam upotrebio bilo koju reč kad treba da rešimo razgovorom. Ja kad joj priđem nenormalan sam, psihopata sam. Sklonio sam se, a posle joj priđem da pričamo i ne mogu da dođem do reči - objašnjavao je Dejan.

- Ja sam najveći ološ na svetu, jadan mali Dejan. Ušla sma sa njim iz koristi, hoću da ga zavadim sa svima. Ja sam loš čovek, a on dobar. Je l' si zadovoljan? - pitala je Nikolićeva

ONI U STVARI NIKADA NISU RASKINULI Sandra Rešić raskrinkala cimere, pa otkrila njihove tajne

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading