DEJAN KRIJE DA JE MUSLIMAN Zorica raskrinkala Dragojevića, a evo šta ga je odalo da je promenio veru
Foto: ATA Images

Jedna od gorućih tema u Zadruzi je religija Dejana Dragojevića, a sada je ova priča dobila novi epilog kada je Zorica Marković razrešila misteriju.  

Printscreen

 

Naime, proteklih meseci za medije se oglašavalo mnogo ljudi koji su tvrdili da je Dejan zbog ljubavi prema Dalili prešao u islam. Dragojević je i sam podgrejao te sumnje u nekoliko navrata, a sada je za Alo! Zorica otkrila jedan detalj koji je potvrdio da je Dragojević promenio veru. 

- Smatram da je normalno da Aleks zanima koje je vere Dejan, sa punim pravom ga je to pitala. Ja imam prijatelje svih vera, osoba sam koja svoju veru voli, ali tuđu uvek poštujem. Ljude delim isključivo na dobre i loše- rekla je Zorica i dodala: 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Upravo zbog togao ne shvatam zašto Dejan krije svoju veru. Mislim da je sve bilo jasno kada je Huso za Bajram poslao čestitku u kojoj Dejanu čestita praznik. Zašto bi ti neko čestitao praznik koji ne praznuješ?. 

 

Dejan je postao Zijad  

Podsetimo, kako je nedavno izvor za Alo! otkrio, Dalila je pre nekoliko godina bila proterana iz Šepka zbog ponašanja u „Parovima“, a kako bi bila vraćena u zajednicu, ona je ubedila Dejana da pređe u Islam.  

- Nakon što su se Dejan i Dalila venčali, seljani su je primili nazad u zajednicu i oprostili joj sve grehe jer je uspela da preobrati hrišćanina. Nakon svadbe, Dalila je ubedila Dejana da promeni veru, a kada je prihvatio islam, on je uzeo muslimansko ime, Zijad - rekao je tada izvor.  

K'O OD MAJKE ROĐENA Miljana pokazala previše, njena gola fotografija šokirala sve (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Javnost

04.05.2022 13:59

A šta je pa ova novo rekla. U pretresu nedelju je bilo sve jasno. Ko je pratio mogao je isto da izjavi tako da ova lupa praznu slamu.

Nens

04.05.2022 14:42

Mislim da je ovo glupost jer je Sepek u republici srpskoj. Mozda je on promenuo veru ali prica nije dobra.