PRONAŠAO SVOJU NAJBLIŽU OSOBU MRTVU Filip Car slomljen progovorio o najtežem trenutku u svom životu, Dalila jedva uspela da ga smiri
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević su razgovarali u pušionici o njihovom odnosu, a Car je rešio da progovori o traumama koje je imao:

- Meni je do juče bio cilj uništenje mene, tebe i našeg odnosa, a onda legnemo ujutru u krevet, a ti mi opraštala. Tek koliko si ti bila nepromišljena, a vidim da si u nekom druženju novom, a težiš nazad ka meni. Preko čega smo mi jedno drugom prelazili, da li je to realno kolika je to ljubavi - rekao je Car.

Printscreen

 

- Ti si od uvek trebao biti ovakav kakav si sada - rekla je Dalila.

- Vraćao sam ja sve u svojoj glavi, bile je tu lepih momenata, a onda je došlo to da imamo one stvari... Vidim Miljanu trudnu, vidim Dina ostao bez oca, a meni nije lako. Borim se da se ne vidi moja slabost, a napravim gomilu sr*nja i tada me sve sitgne. Ja se najviše uzdignem kada mi je najteže, ja sam babu, očevu majku voleo najviše ona mi je bila sve, a ja sam je našao mrtvu - rekao je Car.

Printscreen

 

- Vidim ja da ti nije dobro, ali ja sam tu, posle svih s*anja, ja sam tu, ne zaboravi to - rekla je Dalila.

- Nije mi lako, muči me sve - zaplakao je Car.

- Posle svega što je bilo ja vidim tračak nade u nama, u tebi da ćeš promeniti sve , verujem ja u tebe - rekla je Dalila.

DALILA USTALA DA BRANI DEJANA! Opšti haos u Zadruzi nakon što je Huso poslao poklone Dragojeviću i ćerki, Aleks besna kao ris

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading