PONOVO NA METI ZBOG SVOJE ALAVOSTI Dejan Dragojević iskoristio trenutak nepažnje zadrugara, pa uradio ovo
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć je nakon igre nominovanih Zola odneo pobedu, a Martina je zauvek napustila Zadrugu. Ipak, posle igre Dejan Dragojević je iskoristio nepažnju Milana Miloševića i zaplenio rekvizit iz igre.

Milan je nominovanima pojasnio pravila igre Velikog šefa. Oni su u duelu morali od starta do cilja glavom da pomeraju glavice kupusa, a kupus nije smeo da izađe van okvira.

Printscreen

 

Zola je odneo pobedu u igri, te su njemu duplirani glasovi. Milan je saopštio rezultate, nakon dupliranja, Zola je osvojio 90 odsto, a Martina samo 10. Ona je morala da napusti imanje, a zadrugari su je ispratili i pozdravili se sa njom.

Ono što je svima promaklo jeste trenutak kada je Dejan Dragojević iskoristio nepažnju Milana Miloševića pa je uzeo glavicu kupusa iz igre i uneo je u Zadrugu, sve vreme krijući je iza leđa.

Printscreen

 

Niko iz produkcije ga nije upozorio, pa je očito Dejanov plan uspeo. Međutim, ovja njegov gest je razbesneo mnoge, jer dejan trpi napade da će pojesti šta god može da se pojede, te da se zato ne libi i da pokupi rekvizit iz igre i spremi sebi obrok.

KATASTROFALNO Dalila izdala svog prijatelja zbog fatalne ljubavi prema Filipu

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rosa

02.05.2022 10:17

Rijaliti igrac broj 1. Dejan da ode na pusto ostrvo ima da se snadje.