DONETA JE ODLUKA Gruja zbog dece stavio tačku na odnos sa Mimom, ona jedva izustila ovo
Printscreen

U toku emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile postavili su sledeće pitanje Nikoli Grujići Gruji

- U jednom momentu si rekao da su ti deca najbitnija, da li misliš da ih sada povređuješ, jer još uvek nisi stavio tačku na odnos sa Mimom? - nastavila je novinarka.

Printscreen

 

- Meni su oni najvažniji od čitave porodice, mislim da ih komunikacija neće ugroziti. Posle svega onoga što sam napravio to ih neće remetiti. Ono što ja znam, to je da neće biti intimnih odnosa, poljubaca... Ja njih volim najviše na svetu, a ko će kako da tumači mene ne zanima. Posle određenih stvari ja sam stavio tačku na sve, neke stvari se nikada neće ponoviti - govorio je pevač.

- Kako komentarišeš Sanjinu izjavu da je tvoja svađa sa Mimom bila idealan poklon za Vaskrs tvojoj deci? - nastavila je.

- To je rečeno u afektu, smatram da se to neće ponavljati... Zaista ću gledati da se držim svoje reči. Mi smo se dogovorili da na jedan način održimo tu našu ljubav, ali je ona ta koja je to prekršila... Smatram da ne treba više da se borim za to jer sam dao celog sebe za sve to - odgovorio je Gruja.

Printscreen

 

- Planiraš li da potpuno prekineš komunikaciju sa Mimom? - pitala je voditeljka.

- Ja to planiram ali ne želim da to kažem, pa da me svako drži za reč i kasnije prebaci. Moj odnos je prejak i nije lako. Da emocije nisu bile jake nikada ne bih uradio sve što jesam. Devojka prosto nije neko ko poštuje dogovor koji ima sa nekim - govorio je Grujić.

- Da li te bole suze Grujine dece? - pitala je novinarka.

- Naravno, zato mislim da je najbolje da se distanciramo. Na taj način te stvari neće moći ponovo da se dece, želim da ispoštujem njega a naravno i njegovu decu samim tim... Ne želim da povređujem ljude koji nas gledaju i koji nas vole, dosta je toga bilo - odgovorila je Mima.

OPET ISTA PRIČA Dalila misli da ju je Car iskoristio, on je ubeđuje u suprotno

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading